El 10 k solidari Abencerraje Ciutat d’Ontinyent recapta 1.150€ per ANIMA

El passat dissabte 30 d’abril 470 corredors van participar en el 10 k solidari Abencerraje Ciutat d’Ontinyent. Una festa de l’esport i la solidaritat que va omplir els carrers de la ciutat no sols de corredors sinó també de familiars, amics i veïns atrets per el gran ambient que es vivia al llarg de tot el recorregut. En aquest sentit grups de música a càrrec d’AD LIBITUM i ballets d’Òpera i Masters van animar al públic i als corredors.

A l’acabament de la cursa, els organitzadors van fer entrega d’un xec per valor de 1.000€ a una representació d’ANIMA que va col·laborar activament al llarg de la jornada. A més, part de l’equip de la associació d’ajuda als malats de càncer, va estar present al llarg de la cursa amb unes vidrioles que recaptaren 150€. En aquest sentit, des d’ANIMA reiteren el seu profund agraïment per l‘aportació econòmica i donen l’enhorabona a la organització per el gran esforç dels últims mesos que el dissabte va veure la seua recompensa. Un agraïment que a més de a la comparsa Abencerrajes, fan extensible a l’Ajuntament d’Ontinyent, a la policia local, a KM42 i a tota la resta de col·laboradors per haver contribuït a una jornada encomiable.

Un dia que va acabar amb un sopar de fi de festa amb banda de música als locals de la societat de festers on es va viure un bon ambient de companyerisme.

Pròximes activitats d’ANIMA

Per al mes de maig, ANIMA te previstes diferents activitats. Entre elles, el dimarts dia 10 a les 10:30 h. oferirà una xarrada al CEAM per donar a conèixer l’associació entre el usuaris d’aquest centre social.

També, vist l’èxit dels grups de suport per a malalts i familiars que es porten a terme des de ja fa més de un any, i en base a les estadístiques detectades en càncer de mama, ANIMA ha posat en marxa un grup de suport específic per a dones afectades d’aquest tipus de càncer. Una activitat que estarà conduïda per la psicòloga de l’associació, enfocada a grups d’entre 5 i 10 dones, amb una duració d’hora i mitja per sessió i amb caràcter quinzenal. En aquest sentit, el grup de suport per a dones malaltes de càncer de mama, tractarà de reduir les dificultats emocionals derivades del diagnòstic i tractament de la malaltia. Tot això amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida en un cas de càncer que sol tindre conseqüències molt específiques no sols en el plànol físic sinó també en l’emocional.

Per inscriure’s al grup de suport de càncer de mama, cal contactar amb l’associació al correu electrònic info@animaontinyent.org o als telèfons 96 238 54 55 o 620 053 968.

Cursa Solidària Abencerrajes

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Ontinyent reparteix 21.000 mascaretes «Tèxtil Ontinyent» i 1000 viseres de seguretat en 5 dies

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit durant els últims 5 dies al repartiment de més de 21.000 …