ua 2018
Home > General > Es crea a Ontinyent un grup de treball municipal per al benestar i protecció dels gossos

Es crea a Ontinyent un grup de treball municipal per al benestar i protecció dels gossos

L’Ajuntament d’Ontinyent ha impulsat la creació d’un grup de treball municipal per al benestar i protecció del gos en el municipi. La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, es reunia ahir amb diverses protectores, persones individuals sensibilitzades amb la causa i una representant de la canera de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. L’objectiu d’aquesta iniciativa és unir a totes aquestes entitats per a treballar de forma conjunta per la tinença responsable dels animals i perquè aquells que estiguen en situació d’abandó o desprotecció troben una llar el més ràpidament possible. El grup de treball focalitzarà l’esforç en la prevenció de l’abandonament, per tant la sensibilització, l’educació i la tinença responsable de les mascotes seran els pilars fonamentals.

En la reunió es va debatir la manera de donar un servei amb una visió i estructuració conjunta. Aquesta taula de treball es reunirà periòdicament per a tractar temes concrets que afecten el benestar dels gossos. D’aquesta manera, per a la pròxima reunió, que se celebrarà al setembre, ja s’ha decidit que es crearà un protocol d’actuació front al gos abandonat i es treballarà en la preparació d’una campanya per a conscienciar sobre la importància de l’esterilització.

Patricia Folgueras, valorava de forma positiva la formació d’aquest grup i incidia en lo important de treballar de manera conjunta per a trobar les solucions mes adequades. “El treball per a la protecció dels gossos abandonats requereix de molt d’esforç, es necessari unir aquestos esforços per a treballar de manera conjunta i més eficaç” concloïa la regidora.

Concretament, les protectores que van a assistir al encontre van ser “Adopta un amigo”, la “Protectora la Vall d’Albaida”, “La Guarda” i “Vinculados, rehabilitación de animales abandonados”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent trau a licitació la millora de la connexió Carrer Major-Sant Domingo

Peris destaca l’aposta del Govern d’Ontinyent per revitalitzar el centre històric i fer-lo més accessible i còmode per als vianants