Home > General > Conselleria executa millores en la rotonda de Caputxins i les seues connexions amb la CV-81

Conselleria executa millores en la rotonda de Caputxins i les seues connexions amb la CV-81

La d d’Habitatge, Públiques i Vertebració del Territori ha executat aquest dimarts de millora asfàltica a la rotonda de la zona de Caputxins d’Ontinyent (coneguda com a “rotonda de Mesta”) i les seues connexions amb la carretera CV-81. Es tracta d’una actuació gestionada des de l’àrea municipal de Territori, que era visitada pel coordinador de la mateixa, , i el regidor de Serveis Municipals, .

Cuesta explicava que “en saber que anaven a fer-se obres de millora per part de la Conselleria en el barranc de , vam aprofitar per sol•licitar la intervenció en aquest tram i la resposta ha estat favorable”, assenyalava.
La rotonda de Caputxins comunica la carretera amb el nucli urbà per la zona de Sant Josep, el Camí Vell d’ (que comunica tant amb la població veïna com amb la zona industrial), i també el camí de La Farola, els veïns del qual havien demanat una intervenció de millora del paviment a la rotonda i els seus voltants.

Els treballs es veuran continuats en breu amb les obres que finançarà la Diputació per millorar la connexió de la rotonda amb el Camí d’, incloses en aquest cas dins del Pla de Camins i Vials de la . El coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, tenia paraules d’agraïment per a totes dues administracions “ja que amb la seua ajuda anem a veure millorada la comoditat i seguretat del viari en un dels accessos a la població i el seu entorn”, destacava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs de pavimentació de huit carrers i camins d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana els treballs de pavimentació de 8 carrers i camins …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *