728×90 caixa onti
Home > General > Comunicat de l’Executiva del PSPV-PSOE Vall d’Albaida

Comunicat de l’Executiva del PSPV-PSOE Vall d’Albaida

Davant l’alarma social produïda en la societat i en el PSPV arran dels esdeveniments viscuts estos dies amb l’escorcoll d’oficines i domicilis particulars de membres de la Diputació de València i de la seua empresa pública Divalterra i la detenció del president, Jorge Rodríguez, i la seua posada en llibertat a l’endemà sense mesures cautelars.

Reunida l’Executiva del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida en sessió urgent i extraordinaria, després de conéixer la decisió del Comité Nacional de suspendre de forma provisional de militància a Jorge Rodríguez i el relleu dels seus càrrecs orgànics dintre del partit. volem manifestar que:

És temps de ser prudents i esperar el desenvolupament dels esdeveniments i l’esclariment dels fets. Tots, també els òrgans rectors del PSOE, davant d’un cas que encara està en secret de sumari.

Al País Valencià hem patit un saqueig constant a l’etapa del PP i mai hem vist una actuació policial tan contundent. Des del màxim respecte a les actuacions de la magistratura en la instrucció dels procediments, entenem que el desplegament policial ha estat desproporcionat en relació a les informacions que a hores d’ara es coneixen.

Per això, els i les socialistes de la Vall d’Albaida donem el nostre suport al company Jorge Rodriguez i els altres acusats. Fins que no es demostre el contrari, tenen tot el dret a la presumpció d’innocència. Recollim així el sentir de molts militants i simpatitzants socialistes per mostrar el nostre suport al que és company i referent a la Vall d’Albaida.

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Obert al trànsit la “històrica rotonda” de Torrefiel d’Ontinyent

L'actuació ha suposat una inversió de més de 720.000 euros de la Generalitat