Col·loquen els pilatres que sustentaran el Pont de Sant Vicent

Desprès de que la setmana passada es col·locaren les plataformes del Pont de Sant Vicent, durant els propers dies dues grues especials amb més de 400 tones de pes cadascuna d’elles estan procedint a la col·locació de les pilastres que sustentaran el Pont. Aquesta actuació forma part d’unes obres que encaren la seua recta final, ja que després d’ubicades les pilastres (de al voltant de 20 metres d’alt i 270 tones cadascuna) i les plataformes que aniran sobre elles, s’haura finalitzat la part més complexa de la intervenció.

El Secretari Autonòmic d’Infrastructures i Transports, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, visitava hui les obres acompanyat per l’Alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez i diversos regidors de tots els grups municipals. El Secretari Autonòmic avançava que després d’alguns retards ocasionats per les cates del terreny i alguns canvis al projecte inicial, l’actuació va a bon ritme i previsiblement es podrà obrir el Pont al trànsit en el mes de setembre. Sánchez-Barcáiztegui apuntava que “serà un pont molt complet” amb 4 carrils per al trànsit rodat, dos carrils bici, 120 metres de llarg i 20 d’ample, una infraestructura que “resoldrà un històric problema de comunicació entre les dues zones industrials de la ciutat i les carreteres CV-81 i CV-650, evitant el pas de vehicles pel casc urbà”, recordava.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, tenia paraules d’agraïment per al Secretari Autonòmic “que sempre ha tingut les portes obertes a les nostres propostes, i ens ha acompanyat per fer front a les dificultats que van sorgint en l’obra”, assenyalava. L’alcalde també destacava “l’intens treball” de la regidora de Territori, Rebeca Torró, que està fent un seguiment diari d’una obra “importantíssima per a la ciutat, per la que venia lluitant-se des de 1995 i que suposa una inversió de 2’7 milions d’euros”, incidia Jorge Rodríguez.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple de la Diputació de València mostra el seu suport unànime al Clúster del Sector Textil Sanitari amb epicentre a Ontinyent

El Ple de la Diputació de València ha mostrat en la seua sessió d’aquest dimarts …