728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Castelló de Rugat > Castelló de Rugat aprova la proposta de Compromís de bonificar l’IBI a les famílies nombroses

Castelló de Rugat aprova la proposta de Compromís de bonificar l’IBI a les famílies nombroses

El ple de Castelló de Rugat celebrat ahir divendres 27, va aprovar la moció presentada pel grup municipal Compromís de bonificar l’IBI a les famílies nombroses. Tot i l’abstenció del Partit Popular, el ple de Castelló de Rugat, amb els vots dels regidors del PSOE i Compromís van aprovar aquesta bonificació que permetrà que per al nou període impositiu es beneficien nombroses famílies de Castelló de Rugat.

La bonificació s’aplicarà de forma gradual i progressiva en funció al valor cadastral de la vivenda, i la categoria de família nombrosa. D’aquesta forma:

• Els habitatges habituals amb un valor cadastral de fins a 80.000 €
o Les famílies de categoria general, gaudiran d’un 30% de bonificació
o Les famílies de categoria especial, gaudiran d’un 90% de bonificació

• Els habitatges habituals amb un valor cadastral de 80.000 € a 100.000 €
o Les famílies de categoria general, gaudiran d’un 20% de bonificació
o Les famílies de categoria especial, gaudiran d’un 60% de bonificació

• Els habitatges habituals amb un valor cadastral superior a 100.000 €
o Les famílies de categoria general, gaudiran d’un 10% de bonificació
o Les famílies de categoria especial, gaudiran d’un 30% de bonificació

El regidor Damián Martínez (Compromís), impulsor d’aquesta mesura, es va mostrar “molt satisfet, ja que des del nostre grup municipal considerem que aquesta és una de les mesures més importants en matèria fiscal que s’han pres en aquesta legislatura. Aquesta bonificació va a millorar directament la vida dels nostres veïns i veïnes. Especialment, la de les famílies nombroses que han estat un sector especialment colpejat i maltractat al llarg d’aquesta crisi econòmica.”

Font: Compromís per Castelló de Rugat

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

14 nous llocs de treball a Ontinyent amb una subvenció superior als 164.000€

Els interessats, d'almenys 30 anys d'edat, hauran d'estar inscrits com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF en els codis d'ocupació corresponents