728×90 caixa onti
Home > General > Baketà,grup de batucada albaidí, quedà en segon lloc al IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”

Baketà,grup de batucada albaidí, quedà en segon lloc al IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”

El passat dissabte 17 d’agost es va viure a la ciutat manxega de Tobarra el IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”. Aquest any, es tornà a presentar el grup de percussió d’Albaida, Baketà, després d’haver participat durant dos anys consecutius bkta-1quedant en posicions de primer i segon lloc, respectivament.

Aquest any, el nivell era alt però per a Baketà li va suposar un repte per crear nous ritmes, balls i espectacles preparats per a l’ocasió. Varen participar 4 batucades i Baketà va interpretar en tercer lloc. Primerament, varen fer la cercavila on es puntua el ritme i el moviment  i finalment a l’escenari es puntua la posada en escena.

Per a Baketà, guanyar el segon premi, a tan prop del primer, “és una mostra més de com el grup està molt ben preparat per a realitzar esdeveniments lúdics i musicals i, que cada vegada més, el grup experimenta nous ritmes i noves creacions que converteixen a Baketà en un grup madur amb les experiències dels joves que componen la família Baketà”. A més, es mostren orgullosos de poder participar en una nova edició del Concurs Nacional de Batucades i per això agraeixen a la Asociación de Amigos del Tambor de Tobarra “per l’organització d’aquest concurs i per comptar un any més amb el grup albaidí”.

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

L’11é Concurs gastronòmic de Bocairent corona a La seu de Dénia i a Casa Granero de Serra

Miguel y Juani de l’Alcúdia i Juan XXIII de Benifaió completen el pòdium en la modalitat de carn de caça i de bolets mentre que La mar salà de València i La visteta de Barx obtenen el segon i el tercer guardó en borreta de Mariola