valencia turisme fitur

ASELEC celebrarà a Ontinyent una Jornada amb les seues empreses de la Vall d’Albaida

Dimecres que ve 20 de maig, ASELEC, l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València, celebrarà a Ontinyent en la seu de COEVAL (Av. del Tèxtil, 22 a Ontinyent) la Jornada Comarcal ASELEC 2015, dirigida a les seues empreses associades en La Vall D´Albaida.

ASELEC té previst portar aquesta iniciativa a les comarques valencianes, tal com sol fer habitualment l’Associació. A través de les seues Jornades Comarcals  ASELEC s’acosta a les seues empreses i li pren el pols real al Sector, informa sobre novetats que afecten al mateix i millora la cooperació amb altres empreses associades generant cohesió.

En concret la Jornada Comarcal del pròxim 20 de maig tractarà qüestions que interessen a les empreses del Sector com el Pla de Reactivació 2015, les novetats en matèria de serveis i avantatges i els procediments de tràmits i nova normativa d’Iberdrola, preveient-se l’assistència a la mateixa de personal tècnic d’Iberdrola amb la intenció d’ajudar a millorar les relacions i comunicacions entre les empreses instal·ladores i Iberdrola.

Amb la realització d’aquesta interessant Jornada Comarcal ASELEC 2015 en la seu de COEVAL es dóna continuïtat a la intensa col·laboració que des de fa anys mantenen ASELEC i COEVAL, l’objecte dels quals és facilitar als associats de ASELEC a Ontinyent i La Vall d´Albaida informació directa sempre que es precise sobre qüestions i novetats que afecten al Sector.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi