28/03/2024 - 14:09

Tercera victoria consecutiva de l’ ESET Ontinet front al torrepacheco PER 86 – 71

A la fi de la primera volta de la lliga, els ontinyentins han aconseguit un balanç de 7 victòries i 6 derrotes que els situen en la part “tranquil•la” de la classificació.

Desprès de finalitzar la primera volta de la lliga, el balanç es clarament positiu per a l ‘Eset Ontinet. A la primera temporada de la història en 1ª Divisió Nacional, l’equip d’ Ontinyent ha aconseguit 7 victòries de 13 partits disputats a la primera volta, consolidant-se a la categoria i lluitant amb equips de l’entitat del C.B. Sueca o l’ UCAM Murcia, entre d’altres.

L’ultima de les victòries, s’ha assolí aquest dissabte a casa, front al Linares Grupo Inmmobiliario (C.B. Torrepacheco), al que l’ Eset Ontinet aconseguia igualar en la taula classificatòria.

El partit començava amb la igualtat característica d’aquest any. Els 2 equips mesuraven les seves forces i fins als minuts finals del primer quart no hi va haver cap diferencia important a l’ electrònic. Però al minut 6 del quart, els deixebles de Fede Cloquell endossaven un parcial de 13-6 als murcians, que els va permetre acabar per davant després dels primers 10 min. (20-15).

Al segon quart es repetia la historia, els blanc-i-blaus trencaven atac rere atac la defensa zonal plantejada per els murcians, mentre que els visitants es limitaven a exprimir el joc exterior per a mantenir-se vius al partit. Al final de la primera part l’ Eset Ontinet gaudia de 10 punts de diferencia sobre el C.B. Torrepacheco.

Però al tercer quart, l’equip visitant es va ficar les piles, i encapçalat per Albadalejo, aconseguia tornar al marcador la igualtat al partit. Els 20 – 28 a la fí del tercer quart, feren tornar a les grades del pavelló els records del partit front al C.B. Elda, on després d’anar dominant tot el partit els ontinyentins deixaven en mans dels visitants una victòria molt valuosa. La banqueta local, en canvi, sabia que encara quedaven 10 minuts, on per major profunditat de jugadors, domini del joc sota els taulells, per constància i treball el la victòria anava a quedar-se a casa.

Al darrer quart, la maquina blanc-i-blava va començar a marcar el ritme del partit i a aconseguir una anotació molt difícil d’igualar. L’ últim parcial fou 27-14, que feu pujar al marcador el 86-71 final. La norma es tornava a complir, si en quasi tots els quart l’Eset Ontinet aconsegueix encistellar 20 o mes, sempre s’endu la victòria.

La victòria permet a l’ Eset Ontinet a mes d’ aconseguir la setena plaça de la classificació empatat amb Linares Grupo Inmobiliario, C.B. Sueca i UCAM, donar un pas mes endavant en el principal objectiu de la temporada, la salvació.

Aquesta setmana repeteix el Pavelló Municipal d’ Esports, esta vegada front al C.B. Archena. Els ontinyentins van debutar en 1ª Divisió Nacional a la canxa dels murcians a la primera volta, sofrint una derrota abultada, i l’ ESET ONTINET els te unes ganes especials per demostrar que la diferencia entre els dos equips no es tan gran.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa