08/05/2024 - 19:47

L’Ontinyent C.F. és equip de 2a Divisió B

L’Ontinyent C.F. és equip de 2a Divisió B. El conjunt del Clariano torna a la categoria de bronze després de superar a l’Alavés B en la tercera i definitiva ronda de la Promoció d’ascens en un partit amb molta tensió que ha arribat fins a la tanda de penals.

L’Ontinyent arribava a aquesta cita després de jugar un gran encontre d’anada com a local davant l’Alavés B, que va acabar amb un 3-0 favorable. La tornada es presentava complicada i dura, i així ho ha sigut, ja que l’Alavés ha fet molts passos per a la remuntada en la primera meitat, arribant al descans amb un 2-0 a favor, i amb un home menys per a l’Ontinyent, per l’expulsió de Cristo per doble groga.

En la segona meitat, l’Alavés B ha continuat creant nombroses ocasions de perill. En una d’aquestes, en el minut 78, arribava el tercer gol local, que portava l’eliminatòria a la pròrroga si el partit acabava així. En el 91′ s’igualaven les forces en veure la segona groga el jugador Llamas de l’Alavés B, que deixava al seu equip també amb 10. Aquesta situació tancava els 90 minuts de temps reglamentari.

Ja en la pròrroga, l’Ontinyent ha portat la iniciativa i ha fet algunes aproximacions en el primer temps. La segona meitat ha arrancat amb una nova expulsió per als del Clariano, en aquest cas Fuentes, per doble groga. Després, en el minut 115′ l’arbitre anul·lava un gol per fora de joc a l’Ontinyent. Els 120 minuts han acabat sense un vencedor, fet que portava l’eliminatòria als penals.

Ja en la tanda de penals, l’Ontinyent s’ha posat per davant des del principi, en fallar l’Alavés el seu tir i no errar el conjunt del Clariano. L’Alavés ha errat també el tercer tir mentre que l’Ontinyent ha encertat els 4, aconseguint la victòria.

Per arribar a l’eliminatòria final, els homes de Miguel Ángel Mullor han hagut de superar altres dos equips. El primer d’ells va ser el Terrassa F.C., amb uns resultats d’1-1 a El Clariano i 0-1 a l’Olímpic de Terrassa. En la segona eliminatòria, el club ontinyentí es va enfrontar a l’Arcos C.F., contra qui va haver de remuntar l’1-2 de l’anada a El Clariano en un èpic partit de tornada a terres gaditanes, amb resultat de 0-2.

Joves promeses i equips adults del Club Triatló Ontinyent sobresurten al Triatló de Bétera

🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ Gran actuació dels nostres triatletes aquest cap de setmana al Triatló de Bétera! Amb representació en totes les categories i destacables resultats en la Lliga de Clubs. Felicitats a tots els participants!