I prova challenge BMX Comunitat Valenciana la nucia

Diumenge passat 10 de febrer, la població La Nucia, donava eel tret d’eixida a la Challenge de la Comunitat Valenciana de BMX, modalitat on Ontinyent té ara mes visibilitat per disposar des de l’any passat del Pump Track en Benarrai.

Foren diversos esportistes els que es van desplaçar, amb la idea en ment d’aconseguir els punts necessaris per a participar en el Campionat d’Espanya que se celebrara el mes de juliol.

Representant al BMX Alcoi, ja que pertanyen a la seua escola, Gerard Soler en categoria 5-6 anys, i Miguel Navarro en categoria 9-10, van aconseguir uns barallats primers llocs, sent líders en les seues respectives categories, per part del C. c. Bocairent, Pep Blasco en categoria Cruiser 40, s’emportà la victòria i el lideratge de la Challenge, en aqueixa mateixa categoria 40 i +, Alberto Peralta del Ralph’s Bikes, va aconseguir un seté lloc, i per a tancar la representació del club, Marc Peralta que en la seua categoria 11-12 anys, va aconseguir un disputat cinqué lloc final.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Reprenen l’activitat les primeres Escoles Esportives Municipals d’Ontinyent

Les Escoles Esportives Municipals d’Ontinyent han començat a reprendre l’activitat amb l’arribada de la Fase …