19/04/2024 - 20:57

Ferran Reig segon i Héctor Tolsà, Nacho Pastor i l’equip master tercers al Cross de Castelló

Ahir diumenge 9 de febrer es va disputar una nova edició del cross internacional de Castelló, el qual era campionat autonòmic de clubs per a les categories federades. El CAVA-Stocklogistic va estar representat per 17 atletes, amb una bona actuació en la que és la prova de més nivell del calendari de cross autonòmic. Ferran Reig va aconseguir el segon lloc en la prova sub14, en una nova mostra de la regularitat que porta aquesta temporada. Héctor Tolsà aconseguia el tercer lloc en la categoria sub16 i es va classificar per al campionat d’Espanya de clubs amb el València Club d’Atletisme, del qual el CAVA és club filial. A la categoria master, gran tercer lloc per a Nacho Pastor que junt al lloc 15 de l’històric Rafa Ortiz, el 19 de Gonzalo Martí, el 22 de José Antonio Alemán i el 64 d’Enrique Nadal servien per aconseguir el tercer lloc per equips al campionat autonòmic i la classificació per al Campionat d’Espanya. A més, Africa Chorques aconseguia el lloc 17 en i Dani Sanchis el 12 en categoria sub14 i Rubén Revert arribava el 37 en categoria sub16. A la categoria sub18, Óscar Francés era el 23, Saúl Cabedo el 44, Carles Revert el 49 i Aaron Martínez el 52, el que els situava en el vuité lloc en la classificació per equips. En categoria sub20, Àlex Morante finalitzava el 20 i, per últim, en senior Rubén Barber acabava el 59.

Pel que fa a les competicions de pista coberta, dissabte 8 de febrer es va disputar a València el provincial sub16, en el que Eva Tormo va saltar 1’42 en alçada, mentre que als 60 tanques Blanca Payà feia 11”38 i Alba Sarrió 11”40. El mateix dia, al Palau Lluís Puig es celebrava el provincial sub18, en el que Ismael Meléndez feia 24”50 i Joan Estevan 25”66 als 200 llisos.