25/04/2024 - 17:50

CDO arranca la temporada individuals amb 2 or, 2 plates, 3 bronzes

Aquest diumenge passat el club esportiu Ontinyent Gimnàstica Rítmica es va traslladar fins a la ciutat d’Almussafes amb 9 gimnastes del club per a competir en la fase provincial del nacional base individual.
    En la categoria prebenjamin va competir Adriana Lila que amb 7 añitos trepitja la moqueta en aquest nivell de competició realitzant un exercici de mans lliures i es classifica per a la fase autonòmica.
    En la categoria Alevin amb exercicis de corda competeix Edurne Bañuls que es proclama campiona provincial i Neus Torrent que puja a podium en 3a posició.

En la categoria infantil amb exercici de maces va competir Sara Vaello que puja a podium en 3ªposicion ( medalla de bronze) i Lara Molla que es va classificar en un quart lloc.

En la categoria cadet amb exercici de cinta:
    Karen Bañuls que s’obté un 2n lloc ( subcampiona provincial) Carolina Pla un 3r lloc ( medalla de bronze). I en la categoria sènior amb exercici de cinta: Sara Tolsá campiona pronvincial, Maria Senabre subcampiona i Martina Castelló un 4t lloc.

Les 10 gimnastes del CDO es classifiquen a la fase autonòmica que se celebrarà dissabte que ve 2 de març a la ciutat de L’alcora ( Castelló).

Ontinyent Impulsa l’Ocupació Amb la Seua Jornada “Labora en Ruta” Reunint 27 Empreses i 600 Aspirants

La ciutat d'Ontinyent ha celebrat aquest dimecres una jornada clau per a la promoció de l'ocupació amb la seua...