728x90px fitur 2018
Home > Vall d'Albaida > Agullent > Agullent impulsa una escola de pilota valenciana i una de frontenis

Agullent impulsa una escola de pilota valenciana i una de frontenis

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament està impulsant la posada en marxa d’una escola de pilota valenciana i d’una altra escola de frontenis, per tal d’incentivar als xiquets i xiquetes de la població en la pràctica d’aquests esports.

L’escola de pilota valenciana arranca aquesta mateixa setmana les classes, amb tres grups distribuïts per edats, a partir dels 4 anys. Les sessions tindran lloc els dimarts i dijous al frontó dels poliesportiu d’Agullent, i durant aquest mes de setembre les xiquetes i els xiquets que ho desitgen, poden provar gratuïtament les classes. L’escola té un preu de 5€ al mes per usuari i les inscripcions encara estan obertes.

D’altra banda, el Club de Frontennis d’Agullent està impulsant la creació d’una cantera de xiquets i xiquetes aficionats a aquest esport, mitjançant la posada en marxa d’una escola de frontenis, que iniciarà l’activitat al mes d’octubre. Les sessions, obertes a xiquets i xiquetes de totes les edats, seran els divendres de vesprada al poliesportiu municipal d’Agullent. El cost de les classes és testimonial, ja que la mensualitat és de 6€. Per a Enrique Espí, coordinador del Club de Frontennis d’Agullent, posar en marxa aquest projecte és molt important “perquè si no fem escola, el futur d’aquest esport al poble no serà molt llarg. A dia de hui tenim al club gent de vint i pocs anys al primer equip, però falta crear cantera. Eixe és l’objectiu de l’escola”.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent, encapçalada per Josep E. Espí, es vols agrair a clubs i a entrenadors de base l’esforç i la implicació que tenen per mantindré viva la pràctica esportiva d’Agullent.

Font: Ajuntament d’Agullent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Perujo arriba a Ontinyent per reforçar la banda esquerra

L’Ontinyent CF i Perujo s’han vinculat per al que queda de temporada en el contracte …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *