Nova edició del curs d’educació emocional per a monitors de temps lliure i educadors

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb Accent Escuela de Animadores, ha posat en marxa un Curs d’Educació Emocional d’Infància i Adolescència. Este curs, que s’inclou dintre de la programació trimestral de Joventut, començava el passat dissabte, amb la primera de les 4 sessions previstes que serviran per impartir un total de 20 hores de formació.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, explicava que este “curs permetrà que totes i tots aquells monitors i tècnics d’activitats de temps lliure així com educadors puguen actualitzar els seus coneixements sobre Inteligència emocional, ja que este curs es basa en l’aprenentatge de conductes”. El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports, Joventut, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell, destacava “la importància de les emocions en la vida de les persones, una importància que s’ha de reflectir en l’acció educativa. Accions com aquestes són positives perquè permetran als i les participants disposar de fonaments i recursos per posar-les de rellevància”, assenyalava.

La programació de Joventut per al mes de març es completarà el proper 16 de març amb un taller de defensa personal i un taller d’iniciació al rap els dies 23 i 30. Estos dos activitats són d’entrada gratuïta i estan dirigides especialment als joves d’entre 12 i 30 anys. Per poder participar de les mateixes cal inscriure’s prèviament de forma presencial a l’Oficina Jove (Aula 206 – UNED d’Ontinyent).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Renoven el sòl de seguretat dels jocs infantils amb plàstic reciclat

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà a partir d’ara un nou material reciclat per equipar el sòl de …