1’4 milions d’euros invertits en ajudes a la rehabilitació des de 2015

L’Ajuntament d’Ontinyent ha llançat una nova edició de les ajudes municipals a la rehabilitació d’immobles dins del programa “Ontinyent Rehabilita”, que ha suposat el lliurament de més de 1’4 milions d’euros en subvencions des de 2015. El pla, que comprèn els àmbits del Conjunt Històric de la Vila, del Centre Històric Raval-Poble Nou i de la zona del Camí dels Carros-Cantereria, ha anat pujant en dotació en estos anys, als quals es van atorgar 158.100’73 euros en ajudes en 2015; 416.692’87 en 2016, i durant el període 2017-2018 va arribar fins als 621.008’29, als que s’ha d’afegir els 205.842’91 d’una convocatòria extraordinària oberta en 2018. En total, al període 2015-2018 s’han atès un total de 242 sol·licituds.

Els regidors de Territori i Política Econòmica, Jaime Peris i Pablo Úbeda, han donat detalls de la nova convocatòria que s’ha obert hui i que inclou una dotació de 200.000 euros, que podrà ser ampliada “en cas de que hi haja molta demanda, cosa que ja s’ha previst en els pressupostos. La nostra voluntat es donar resposta a la possible demanda perquè entenem la rehabilitació d’immobles com un element de revitalització dels barris i de promoció econòmica”, manifestaven.

“Ontinyent Rehabilita” contempla ajudes de fins al 50% (o més, en casos excepcionals) i d’un màxim de 15.000 euros per a la rehabilitació de façanes, cobertes, aïllaments, enderrocaments, eliminació de barreres arquitectòniques, estalvi energètic o adequació de locals per a nous comerços en l’àrea de Rehabilitació Urbana. En el cas de l’eliminació de barreres i d’estalvi energètic, les ajudes s’estenen a tot el casc urbà. Les ajudes també contemplen reforços estructurals o la substitució de l’estructura per a les rehabilitacions; les substitucions d’instal·lacions de lampisteria; de sanejament; d’instal·lacions elèctriques; tractament de murs i sòls per a reduir la humitat; i treballs per a substituir o eliminar materials que contenen amiant.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones o entitats que siguen propietaris dels immobles objecte d’actuació i les comunitats de propietaris, així com els arrendataris o usufructuraris d’immobles amb autorització del propietari. Totes les persones interessades en acollir-se a estes subvencions podran fer-ho des de hui dimarts 12 de març fins al 17 de maig, poden ampliar la informació a l’oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici CREC, on es pot demanar el full de sol·licitud.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …