25/04/2024 - 9:17
Més

    L’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent reobri la matrícula per al curs 2014/2015

    Altres notícies

    L’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent obrirà al llarg d’aquest mes de setembre el segon torn de matrícula per al curs 2014/2015, al qual l’alumnat s’haurà de presentar uns dies concrets segons cada cas específic. Per exemple, els alumnes que van cursar el primer nivell a Ontinyent l’any passat que passen al segon curs, i que no es varen matricular en juliol, han de matricular-se el proper divendres dia 5 de 9 hores a 14 hores.

    La setmana que ve, els alumnes que havien de recuperar en setembre es matricularan dimarts i dimecres 9 i 10 de setembre. El dijous 11 serà el torn dels alumnes que es traslladen des d’altra EOI i els alumnes que matriculats l’any anterior a l’EOI d’Alzira van presentar la renúncia per causa justificada. I divendres 12 es matricularan els preinscrits pel Cefire.

    Després, del 16 al 19 de setembre serà el torn dels segon sorteig dels alumnes amb preinscripció, segons les places vacants que hagen quedat. El dia 22 de setembre, ja sense preinscripció, es podran matricular els alumnes que tinguen els requisits per a optar a nivells on no s’ha obert preinscripció enguany, i el 23 de setembre alumnes que van perdre l’escolaritat i alumnes que esgotaren les convocatòries.

    Totes les matriculacions es realitzaran al Palau Barons de Santa Bàrbara, al carrer Maians número 26.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -