Les visites al Parc d’Educació Vial i Ambiental creixen un 40% durant 2018

Un total de 3.528 escolars visitaven durant 2018 el Parc d’Educació Vial i Ambiental Vall d’Albaida, el que suposa un 40% més de visites respecte a l’any anterior, quan es van comptabilitzar 2.520 alumnes. A més, a aquesta xifra s’ha d’afegir que el parc va rebre una mitja de 100 xiquetes i xiquets setmanalment a l’Escola d’Estiu, que es va celebrar durant 5 setmanes de juny i juliol. Cal recordar que el Parc d’Educació Vial i Ambiental és gestionat per SOPROVA, l’empresa pública de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

El 45% de les visites procedien de la Vall d’Albaida i la Costera, mentre que la resta han viatjat al parc des d’altres comarques com la Safor, el Comptat, la Marina Alta, la Canal de Navarrés, la Foia de Castalla, l’Alt Vinalopó, la Ribera Baixa i la Ribera Alta. 

La majoria d’aquestes visites procedien de centres educatius i centres de dia, amb persones amb diversitat funcional. A més, en 2018, els usuaris del Projecte Trèvol, també feien ús del parc i participaven durant dues setmanes en activitats formatives relacionades amb la jardineria.

Quant a l’apartat d’inversions, s’han incorporat al conjunt de vehicles existents 3 cars elèctrics i 6 bicicletes. A més s’han rebut 18.000 euros procedents del Pla d’Obres i Servicis de la Diputació de València, per a la millora de la instal·lació elèctrica, canvis de sanitaris, adequació de pavimentació i pels acabats de la nau agrícola, destinada a realitzar programes formatius. 

D’altra banda, des del mes de juliol, el Parc d’Educació Vial i Ambiental compta amb dos treballadors, una monitora de temps lliure i un peó de jardineria, contractats a través del programa Avalem Joves; un programa d’ocupació destinat a la contractació de menors de 30 anys dins del marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el web telematricula.es per a tramitar l’admissió telemàtica des de casa

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l’admissió …