La lliçó magistral del Dr. Cavadas a Ontinyent versarà sobre “Ètica i Educació a la Sanitat”

La lliçó magistral del Dr. Pedro Cavadas a Ontinyent versarà sobre “Ètica i Educació a la Sanitat”. L’expectació creada per la intervenció de Cavadas ha motivat que l’acte del curs acadèmic 2019/2020 del Campus d’Ontinyent es faça finalment al Teatre Echegaray, la instal·lació cultural municipal amb més capacitat.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha destacat que “va a ser una oportunitat única de conèixer de primera mà l’experiència d’una personalitat de referència mundial al món de la sanitat com Pedro Cavadas. De segur ens va aportar molt tant pel que fa a la vessant formativa i educativa, imperdible per a l’estudiantat del nostre Campus i especialment al d’infermeria; com des de la vessant humana, on la seua tasca filantròpica amb la Fundació que porta el seu nom es digna de ser coneguda i reconeguda”, destacava.

Borrell recordava que “és un acte que forma part de les activitats del Campus d’Ontinyent, però està totalment obert a la ciutadania, que ens està mostrant estos dies un gran interès tant per particulars com associacions i també a través de les xarxes socials. En resposta a esta demanda hem traslladat l’acte a un espai amb més capacitat, on animem a acudir a la ciutadania perquè va a ser d’allò més interessant”, assenyalava. 

La lliçó magistral de Cavadas tindrà lloc al Teatre Echegaray a partir de les 19:30 hores d’aquest dimarts 29 d’octubre, en una acte presidit per la rector de la UV, Mavi Mestre, i en el qual també intervindran l’Alcalde i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. Prèviament tindrà lloc a les 19:00 hores un acte commemoratiu del 30 anniversari d’un Master en Direcció d’Empreses que es va realitzar en 1989. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …