728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Francesco Tonucci reflexiona sobre educació en l’Olleria

Francesco Tonucci reflexiona sobre educació en l’Olleria

El psicopedagog, dibuixant i pensador italià, Francesco Tonucci, conegut com a “Frato”, va participar aquest dilluns en les jornades educatives “L’Olleria Educa”amb una conferència que va omplir el Teatre Goya per reflexionar sobre educació i el paper dels xiquets i xiquetes en la societat.

Amb les vinyetes de l’últim dels seus llibres “Los niños y niñas piensan de otra manera”, Tonucci va lamentar que “els adults ens oblidem de com pensen els xiquets, hem de demanar-los el favor de recuperar la seua manera de pensar”.  Ha investigat a fons el desenvolupament cognitiu dels nens, el seu pensament, el seu comportament i la metodologia educacional.

La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha assegurat que “és un honor poder comptar amb una persona tan rellevant a nivell internacional dins aquestes jornades educatives”. Esta conferència ha tingut una gran expectació, i per això es va retransmetre en directe pel Facebook de l’Ajuntament de l’Olleria. Martínez ha assegurat que ha sigut un reclam per a la resta d’activitats de les jornades.

Aquest dimecres 28 de novembre a les 18.30h en el Cinema Cervantes, tindrà lloc la xarrada “El Club dels Valents”a càrrec del CEIP Lluís Vives de Cullera, un centre que aplica actuacions educatives d’èxit amb l’objectiu d’aconseguir millors resultats acadèmics i de convivència.

“L’Olleria Educa” finalitzarà el dissabte 1 de desembre amb “Edufesta al Parc”, cinc espais dedicats a tasques i oficis diversos en què dur a terme accions quotidianes d’una manera cooperativa i sense imposicions o antics intercanvis de rols.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien diverses actuacions als col·legis públics amb els efectius de la “Brigada DANA”

Els treballadors contractats amb ajuda del Consell efectuen reparacions atenent peticions i observacions dels propis centres