Es reuneixen bodeguers, hostalers i universitats per a tractar el màster en enologia

Ontinyent avança en la posada en marxa del que serà el primer màster que s’impartirà a la ciutat: Uns estudis de postgrau en Enologia, que vindrà impulsat de manera conjunta per les universitats d’Alacant i València. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que es reunia hui amb representants d’ambdues universitats i empresaris del sector dels cellers i la hosteleria, destacava “el caràcter únic de la nostra zona per oferir estos estudis, que reforcen l’aposta del Govern d’Ontinyent per dotar la ciutat de trets diferencials que ens ajuden a retenir i atraure talent”, assenyalava.

L’alcalde, que recordava que la idea va partir d’una reunió amb els hostelers, agraïa la implicació d’aquestos i dels empresaris dels cellers per tal d’aportar idees per a orientar el tipus de formació que seria interessant tenir en aquest Màster”, així com el recolzament incondicional de les universitats de València i Alacant per dotar el Campus Ontinyentí d’esta oferta formativa impulsada de manera conjunta.

El Màster en Enologia del Campus d’Ontinyent aprofitarà la coincidència a la zona de tres elements que no coincideixen en altres llocs: la presencia de la universitat, de terres de cultiu vitivinícola i de cellers. A més a més, el màster tindrà la particularitat de modular-se per a tenir diversos graus de reconeixement, de manera que a més del propi màster, servirà per obtenir un diploma o un certificat.

Cal recordar que aquesta no és l’única acció conjunta de les Universitats de València i Alacant a Ontinyent, ja que recentment també es va anunciar per part dels seus rectors, Esteban Morcillo i Manuel Palomar, la posada en marxa de la primera càtedra conjunta d’ambdós universitats,  la “Càtedra de la Innovació i la Internacionalització”, un grup de treball conjunt entre investigadors exclusiu d’Ontinyent al qual col·laboraran també amb el mon de l’empresa, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, i que tindrà un doble propòsit: desenvolupar un Pla per la Innovació que permeta a la ciutat seguir avançant en ser una “Smart City” (ciutat intel·ligent), i preparar un projecte que permetrà optar a fons europeus.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

L’equip de l’IES Josep Segrelles, protagonista brillantíssim del concurs ‘Rosquilletres’

L’equip de l’IES Josep Segrelles, d’Albaida, serà este dissabte 28 de març el protagonista indiscutible …