728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Agullent > El CEIP Sant Vicent Ferrer d’Agullent guanya el concurs de cartells de la UPCCA

El CEIP Sant Vicent Ferrer d’Agullent guanya el concurs de cartells de la UPCCA

Vicent Mira, Clara Sanchis, Alfonso Pastor, Laura Belda i Albert Cerdà, del CEIP Sant Vicent Ferrer d’Agullent, han estat els guanyadors del 8é concurs de cartells de prevenció del consum de tabac en el qual han participat els alumnes de sisè de primària de la Vall d’Albaida. Enguany, a més, s’ha atorgat també un premi local al millor dels presentats des d’Ontinyent fruit de la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat amb la regidoria de sanitat de la capital de la Vall d’Albaida i que ha recaigut en Paula Ferri, del CEIP Bonavista d’Ontinyent. La regidora ontinyentina responsable, Matilde Francés, va ser precisament la encarregada de presentar la conferència d’Alejandro Galiana, metge de família i especialista en tabaquisme, on es va donar a conéixer el nom dels guanyadors. Galiana va repassar molt didàcticament el problemes derivats del consum de tabac i la figura del fumador passiu, a més de destacar els beneficis de no fumar des d’una visió més general de la promoció d’estils de vida saludables.

La conferència, a l’igual que el concurs de cartells, són algunes de les activitats programades a l’entorn del Dia Mundial sense Tabac, l’última de les quals se celebrarà demà dijous quan els tècnics de la UPCCA traslladen l’exposició de cartells finalistes al CEIP Sant Vicent Ferrer d’Agullent on es lliurarà el premi als autors del cartell guanyador. Com remarca la consellera responsable, Célia Juan, «La UPCCA és una peça clau en la comarca per a la sensibilització escolar, l’educació per a la salut i la disminució de conductes addictives».

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzada l’adequació de la nova zona verda del Campus

Aquest espai permetrà a la Universitat de València comptar amb terrenys que en un futur poden ser emprats per a ampliar les infrastructures educatives