728x90px covid-aj-onti-01

Dos nous tallers per a que les dones adquirisquen competències digitals

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de les Regidories de Promoció Econòmica i Igualtat, ha organitzat dos nous tallers dirigits a dones, perquè aquestes adquirisquen competències digitals i coneguen l’ús de ferramentes tecnològiques que permeten facilitar i potenciar la seua participació, ocupabilitat i emprenedoria. Es tracta d’una iniciativa inclosa dins el projecte “Digitalizadas”, que impulsen la Fundación Cibervoluntarios, Fundación Mujeres y Google.org amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, recordava que en 2019 ja es va organitzar diversos tallers d’aquest tipus, “que són importants perquè ajuden a trencar amb la bretxa digital de gènere. Moltes dones no tenen accés a l’equipament o tampoc tenen els coneixements necessaris per fer-los servir tant a nivell personal com al món laboral, i comptar amb accions formatives d’aquest tipus les pot ajudar a emprar estes eines per trobar feina”, assenyalava.

En concret, el primer taller versarà sobre “Habilitats digitals bàsiques per a la millora de l’accés a l’ocupació”, i tindrà lloc els dies 12 i 13 de març de 9:30 a 12:30 a les aules de la UNED al Carrer Ramón Llin. En aquest mateix espai tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril el taller “Ocupabilitat i empreniment. Mòbils”, en aquest cas de 9:30 a 11:30 hores. En tots dos casos, la inscripció requereix estar inscrita a l’Agència de Col·locació municipal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El servei d’atenció acumula ja 242 intervencions

El servei d’atenció a la gent gran o amb mobilitat reduïda posat en marxa per …