Conselleria licita per 450.000 euros les millores al CEIP Vicente Gironés

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha licitat per un total de 450.000 euros les millores al Col·legi Públic Vicente Gironés d’Ontinyent demanades per l’Ajuntament de la ciutat. En concret, l’actuació a realitzar suposarà la instal·lació d’un ascensor, substitució de la coberta d’amiant i renovació de la xarxa elèctrica. Segons consta al DOCV d’aquest dilluns 16 de gener, les empreses podran presentar les seues propostes fins al proper 13 de febrer, i l’actuació, una volta finalitzen els tràmits, tindrà un termini d’execució de 6 mesos.

Es dóna compliment així a l’anunci que va realitzar l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, a l’inici del curs escolar 2016/2017, quan va destacar la importància d’unes millores “llargament reclamades per la comunitat educativa d’un centre que enguany celebra el seu 40 aniversari”, apuntava el primer edil.

Cal recordar que el curs passat, el Director Territorial d’Educació, Santiago Estañan, va visitar el centre junt al regidor de Territori, Jaime Peris, i el d’Educació, Óscar Borrell, en una jornada on es va poder constatar la necessitat d’estes actuacions. La Direcció Territorial es va posar a treballar amb el Govern d’Ontinyent per a la consecució d’estes obres, que ara entren en fase de licitació, després que l’Ajuntament expedira l’oportuna llicència d’obres en favor de la Conselleria.

Jaime Peris explicava que des de l’àrea de Territori “treballem per posar a punt els centres de la ciutat amb totes aquelles xicotetes intervencions que sempre són necessàries, unes obres menors que mostren la voluntat del Govern d’Ontinyent per estar al costat de l’educació. Però fer obres de major calat és competència exclusiva de la Conselleria, i per això és una molt bona notícia que avance el procés per executar estes importants obres al Vicente Gironés”, manifestava. Des del Govern d’Ontinyent es recordava que aquestes són intervencions molt necessàries pel potencial tòxic de l’amiant, per l’estat obsolet del sistema elèctric del centre i per la mancança d’un ascensor per pujar a la primera planta.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava per la seua banda que “aquestes obres atenen les històriques reivindicacions que ens traslladaven des de l’AMPA del Vicent Gironés i el Consell Escolar del Centre”. Borrell donava les gràcies al Director Territorial d’Educació i al Secretari Autonòmic d’Educació, Miquel Soler, “per l’atenció que han donat a estes peticions llargament reclamades que ara per fi van a fer-se realitat”, concloïa.

Font Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent elabora 450 dossiers pedagògics personalitzats per a l’alumnat sense accés a internet

El Pla Pedagògic posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per tal de fer front als …