ontimedieval728
Home > Educació > Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Dijous que ve 14 de desembre a les 19.30 arriba a Ontinyent la pel·lícula “L’altra educació”, la segona de la trilogia “La bona educació” realitzada per la Fundació Trilema. El llargmetratge planteja una reflexió sobre si l’educació en l’aula és adequada o no.

Rodada a Espanya, Camerun i Xina, ‘L’altra educació’ funciona a manera de caleidoscopio de diversos retrats protagonitzats per xiquets els contextos culturals dels quals són molt diferents però que comparteixen un fil conductor: l’aposta per altres maneres d’educar fora de les aules. D’aquesta forma, el contrast sociocultural de les generacions dins d’una mateixa família xinesa; l’experiència d’algunes mares a Camerun, que ho donen tot perquè els seus fills puguen assistir a l’escola; les experiències d’aprenentatge de xiquets que han superat una malaltia neuronal i d’una família francesa, que educa als seus fills a casa, dins del sistema unschooling, ens permeten reflexionar sobre altres maneres d’acostar-se a l’educació.

Una pel·lícula que no deixarà a ningú indiferent i que comptarà amb la presència de Carmen Pellicer, presidenta de la Fundació Trilema i codirectora del film i també amb Paco Ferrer, guionista del llargmetratge i exprofessor del col·legi de San José d’Ontinyent. A més, aquesta passada compta amb la col·laboració del cinema club Utiye. L’entrada serà gratuïta però es necessita confirmar assistència fins a completar la sala al següent correu (vigatali@hotmail.com) citant nom i el nombre de persones assistents. Una vegada completat l’aforament, s’habilitarà una llista d’espera per a una segona funció.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Especial galeria fotogràfica de Carnestoltes Ontinyent 2018

Senyala la imatge per veure les fletxes que et permetran veure la galeria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *