728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Dijous que ve 14 de desembre a les 19.30 arriba a Ontinyent la pel·lícula “L’altra educació”, la segona de la trilogia “La bona educació” realitzada per la Fundació Trilema. El llargmetratge planteja una reflexió sobre si l’educació en l’aula és adequada o no.

Rodada a Espanya, Camerun i Xina, ‘L’altra educació’ funciona a manera de caleidoscopio de diversos retrats protagonitzats per xiquets els contextos culturals dels quals són molt diferents però que comparteixen un fil conductor: l’aposta per altres maneres d’educar fora de les aules. D’aquesta forma, el contrast sociocultural de les generacions dins d’una mateixa família xinesa; l’experiència d’algunes mares a Camerun, que ho donen tot perquè els seus fills puguen assistir a l’escola; les experiències d’aprenentatge de xiquets que han superat una malaltia neuronal i d’una família francesa, que educa als seus fills a casa, dins del sistema unschooling, ens permeten reflexionar sobre altres maneres d’acostar-se a l’educació.

Una pel·lícula que no deixarà a ningú indiferent i que comptarà amb la presència de Carmen Pellicer, presidenta de la Fundació Trilema i codirectora del film i també amb Paco Ferrer, guionista del llargmetratge i exprofessor del col·legi de San José d’Ontinyent. A més, aquesta passada compta amb la col·laboració del cinema club Utiye. L’entrada serà gratuïta però es necessita confirmar assistència fins a completar la sala al següent correu (vigatali@hotmail.com) citant nom i el nombre de persones assistents. Una vegada completat l’aforament, s’habilitarà una llista d’espera per a una segona funció.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien diverses actuacions als col·legis públics amb els efectius de la “Brigada DANA”

Els treballadors contractats amb ajuda del Consell efectuen reparacions atenent peticions i observacions dels propis centres