728×90 caixa onti
Home > Educació > Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Carmen Pellicer presentarà un documental educatiu a Ontinyent

Dijous que ve 14 de desembre a les 19.30 arriba a Ontinyent la pel·lícula “L’altra educació”, la segona de la trilogia “La bona educació” realitzada per la Fundació Trilema. El llargmetratge planteja una reflexió sobre si l’educació en l’aula és adequada o no.

Rodada a Espanya, Camerun i Xina, ‘L’altra educació’ funciona a manera de caleidoscopio de diversos retrats protagonitzats per xiquets els contextos culturals dels quals són molt diferents però que comparteixen un fil conductor: l’aposta per altres maneres d’educar fora de les aules. D’aquesta forma, el contrast sociocultural de les generacions dins d’una mateixa família xinesa; l’experiència d’algunes mares a Camerun, que ho donen tot perquè els seus fills puguen assistir a l’escola; les experiències d’aprenentatge de xiquets que han superat una malaltia neuronal i d’una família francesa, que educa als seus fills a casa, dins del sistema unschooling, ens permeten reflexionar sobre altres maneres d’acostar-se a l’educació.

Una pel·lícula que no deixarà a ningú indiferent i que comptarà amb la presència de Carmen Pellicer, presidenta de la Fundació Trilema i codirectora del film i també amb Paco Ferrer, guionista del llargmetratge i exprofessor del col·legi de San José d’Ontinyent. A més, aquesta passada compta amb la col·laboració del cinema club Utiye. L’entrada serà gratuïta però es necessita confirmar assistència fins a completar la sala al següent correu (vigatali@hotmail.com) citant nom i el nombre de persones assistents. Una vegada completat l’aforament, s’habilitarà una llista d’espera per a una segona funció.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Escola de pares i mares tractarà a la seua programació l’educació inclusiva

Borrell destaca que estes taules redones mostraran com per avançar com a societat és important tindre en compte totes les diferents capacitats de cada persona