Activen un renovat Programa Nutricional d’Estiu per a 100 xiquets i joves en risc d’exclusió social

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de l’àrea de Política per a les Persones, va a posar en marxa un renovat Programa Nutricional d’Estiu del que es beneficiaran 100 menors d’entre 3 i 18 anys de la localitat. Seran xiquets i joves en risc d’exclusió social per la seua situació econòmica familiar els qui participaran d’esta iniciativa cofinançada per l’Ajuntament i la Conselleria d’Inclusió Social, que planteja un servei de dinar gratuït per als menors durant juliol i agost, i la seua participació en programes d’oci educatiu adaptats a les preferències i situacions dels participants i les seues famílies durant el mes de juliol.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava la importància d’accions com aquestes, “que ens ajuden a deixar arrere el model de serveis assistencials i avançar cap als serveis inclusius”.
Entre les novetats d’enguany es troba el fet que les famílies podran triar les activitats en les que participaran els xiquets i joves, entre les que s’inclouran la programació de “Activa’t”, l’escola d’estiu de Triatló, l’escola d’estiu del Centre de Dansa Òpera, la del Club Esport Base Ontinyent, estant a més estudiant l’Ajuntament la possibilitat d’organitzar tallers de robòtica i creació de videojocs.

Altre canvi serà que les activitats no s’acompanyen enguany d’un menjador d’estiu com a tal, sinó que els pares, mares i tutors podran replegar el dinar dels menors participants en els locals de les empreses amb les que l’Ajuntament concertarà la prestació del servei, per tal que el tinguen a la seua disposició en tornar als seus domicilis. Els xiquets i joves beneficiaris seran designats pel departament municipal de Serveis Socials en base a la situació socioeconòmica de les famílies.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ampliat a dos mesos el període de pagament voluntari d’impostos i taxes

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha decretat hui el nou calendari fiscal que retarda i amplia …