Personal autònom i microempreses ja poden accedir a través de l’IVF a préstecs al 0%

El Institut Valencià de Finances (IVF) ha modificat les condicions de les seues línies de finançament bonificades per a adaptar-les a la nova situació generada per la crisi del COVID-19 i permetre així que personal autònom, microempreses, pimes i grans empreses de la Comunitat Valenciana puguen finançar-se en les millors condicions.

La pandèmia està ocasionant una acusada disminució de l’activitat econòmica, amb greus conseqüències potencials per als autònoms i empreses de la Comunitat Valenciana. En aquest context, el Consell ha considerat fonamental flexibilitzar les condicions del finançament atorgat per l’IVF, a fi d’injectar liquiditat de manera urgent al teixit productiu, i així sostindre l’ocupació, facilitar el pagament dels costos fixos d’autònoms i empreses, i evitar tancaments empresarials o cessaments d’activitat.

Des de dilluns passat, l’IVF ve aplicant noves condicions a les seues línies de finançament bonificades. En concret, es redueix el cost del finançament, i s’ofereix a totes les empreses la possibilitat de finançar fins al 100% les despeses de l’explotació.

Les bases per les quals es regeixen aquests productes financers poden ser consultades en la web de l’IVF (consultar ací) i la seua tramitació es realitza a través de la seu electrònica de la Generalitat (consultar ací).

Línia bonificada IVF-Autònoms i Empreses

A través de la línia de finançament bonificat IVF-Autònoms i Microempreses, les persones o empreses beneficiàries poden accedir a préstecs d’entre 25.000 i 750.000 euros, a un interés d’Euribor + 0%, a un termini de fins a 10 anys i amb fins a 2 de manca.

A fi de cobrir el cost de l’aval imprescindible per a accedir a aquesta línia, els préstecs atorgats a l’empara de la mateixa compten amb un Tram no Reembossable que varia en funció dels anys de l’operació, i que resultarà de multiplicar per 0,9% el valor nominal del préstec i el termini de venciment de l’operació.

Cal destacar que per a les operacions acollides a aquesta línia de finançament no es requereix prefactibilidad, però sí que han de comptar amb un aval bancari o d’Afí-SGR Comunitat Valenciana. La tramitació d’aquest aval ha de ser prèvia a la sol·licitud del finançament bonificat en l’IVF.

En aquest sentit cal destacar que Afí-SGR Comunitat Valenciana, entitat que compta amb una dilatada experiència en la tramitació d’avals per a operacions de l’IVF, es converteix en un vehicle essencial. Per això la Generalitat està reordenant les seues prioritats pressupostàries per a injectar 17 milions d’euros addicionals al Fons de Provisions Tècniques d’aquest organisme, per a elevar així la seua solvència i facilitar la seua labor de finançament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent aprova per unanimitat el conveni amb ATEVAL per desenvolupar un Clúster Sanitari del sector tèxtil i afins

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups el …