Ontinyent reb 360.000 euros més de l’IVACE per seguir modernitzant els polígons industrials

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aconseguit tres subvencions per valor de 360.000 euros de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de seguir modernitzant els polígons industrials de la ciutat. La resolució favorable, notificada aquest dimarts a l’Ajuntament, permetrà executar enguany 3 línies d’actuació a les que l’Ajuntament afegirà altres 240.000 euros per a un valor total de 600.000 euros. Esta quantitat, sumada a les diferents actuacions executades o en vies d’execució amb ajuda d’altres administracions i la participació de l’Ajuntament i els propietaris, permetran arribar als 5’3 milions d’euros de inversió als polígons en esta legislatura.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que estes inversions “van a tenir un impacte a futur molt important per a una ciutat com la nostra, que té un important ADN industrial. Tot i que els pobles de platja sí que inverteixen als seus passeigs, els pobles més industrials moltes voltes viuen d’esquenes als polígons, una filosofia que hem volgut canviar per atraure i retenir empreses”, explicava.

En concret, al Polígon de Sant Vicent (àrea 45) es planteja la pavimentació asfàltica dels vials que quedaren pendents en l’actuació anterior; i l’execució d’un itinerari de vianants enllumenat des del casc urbà fins l’antiga fàbrica Tèxtils Aparicio. Al Polígon Àrea 37 (Bricorama) es faran millores en l’enllumenat d’accés des del Polígon El Pla (enllumenant el Pont de Sant Vicent i els seus accessos); substituir punts de llum de vapor de sodi per leds; i millorar la zona verda i el mur que delimita la zona verda amb la carretera. Finalment, al Polígon el Pla es completarà la urbanització pendent al carrer de la Llana i part del carrer Madeixes, fent treballs d’instal·lació d’enllumenat, xarxes de sanejament i pluvials, voreres, bandes d’estacionament i pavimentació de vials. A tots els casos s’instal·larà nova senyalítica vertical d’acord amb la nova imatge de marca de la ciutat recentment presentada.

Jorge Rodríguez posava de relleu que “tenir polígons més amables i units a l’entorn de la ciutat, més eficients, més segurs, més verds i millor equipats ens permetran avançar millor cap al futur, ser més competitius i generar i mantenir més llocs de feina, perquè no sols facilitem el treball de les nostres empreses sinó també l’arribada de noves”, concloïa l’alcalde d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …