728×90 caixa onti
Home > Economia > Ontinyent participarà d’un projecte de la Xarxa Valenciana de ciutats innovadores

Ontinyent participarà d’un projecte de la Xarxa Valenciana de ciutats innovadores

Ontinyent va a participar d’un projecte de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació per impulsar la compra pública innovadora. En concret, els municipis de la xarxa, de la qual forma part la ciutat, es presentarà conjuntament a la convocatòria d’ajudes publicades per l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI) en el programa “Impuls a la Compra Pública Innovadora (CPI)”, que té com a objectiu donar impuls a activitats dirigides a la realització de compres públiques innovadores i els seus procediments.

L’acord per a la posada en marxa del projecte que es va produir en una recent reunió celebrada a Villena va comptar amb la presència de Pablo Úbeda, regidor coordinador de Política Econòmica de l’Ajuntament, qui destacava que “volem aplicar la perspectiva innovadora a tots els àmbits, i iniciatives com aquesta ens poden ajudar a fer noves passes cap a la ciutat cada volta més eficient que volem que siga Ontinyent”, assenyalava.

El projecte es durà a terme durant el darrer trimestre d’enguany, i inclourà la identificació de reptes comuns als municipis de la xarxa per a la dinamització de la Compra Pública Innovadora.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Programació centrada en la prevenció i la coeducació per conmemorar el dia contra la violència gènere

Les activitats inclouran un taller, una ponència de l’experta en coeducació Elena Simó i un acte de cloenda amb una “performance