Ontinyent paga 242.000 euros en subvencions i ajudes a entitats i associacions

L’Ajuntament d’Ontinyent ha efectuat el pagament de 242.000 euros en subvencions i ajudes corresponents a 2019 a diferents entitats i associacions a les que a més avançarà en les properes setmanes el pagament del 50% de les aportacions corresponents a l’any en curs.

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, ha explicat que és una nova mesura econòmica municipal dins del paquet d’accions impulsades pel Govern ontinyentí per tal d’ajudar a la ciutadania a fer front als efectes de la crisi del COVID-19, i en aquest cas al món associatiu. «Sabem de les dificultats que van a tenir les nostres entitats i associacions sociosanitàries, culturals, festives o esportives, i el que volem és estar al seu costat no sols pagant el més ràpidament les subvencions de 2019 segons anem comptant amb les corresponents justificacions, sinó que introduïm la novetat d’avançar la meitat dels diners de la següent convocatòria», assenyalava.

La regidora explicava que aquest avanç serà possible en haver-se elaborat i aprovar-se al proper ple municipal (previst per al 14 d’abril) el llistat de subvencions nominatives per a 2020, «i també gràcies a les gestions fetes amb Caixa Ontinyent per comptar amb una pòlissa de crèdit al 0% d’interès que ens permet assegurar la liquiditat per afrontar amb garanties despeses com estes o com les derivades del pagament a proveïdors, sense que afecte la minva d’ingressos que ha suposat l’ajornament del pagament d’impostos, i sense dependre del moment de l’arribada dels 1’7 milions d’euros que ens deu la Generalitat Valenciana», afegia.

Natàlia Enguix ha incidit en aquest sentit en la bona marxa del pagament a proveïdors, «que gràcies al bon funcionament del sistema de teletreball que hem implantat a l’Ajuntament està fent possible que estem al dia en totes les factures arribades fins a 1 de març i ara també amb part de les que ens han arribat fins i tot després d’eixa data i estan degudament justificades. La vessant sanitària i social és una prioritat ara, però des de l’Ajuntament no anem a deixar de costar l’economia de les famílies, empreses, entitats i associacions d’Ontinyent, per tal que pugam tornar junts i de la millor manera possible d’esta situació», concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …