728x90px covid-aj-onti-01

Un taller al SODI permetrà accedir al projecte “Lanzadera” de Juan Roig

L’ Associació d’Emprenedors Rurals en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ontinyent, organitza una xarrada de presentació de “Lanzadera”, l’acceleradora i incubadora d’empreses que impulsa Juan Roig, president de Mercadona, per a promoure la maduració de les idees de negoci i la seua conversió en realitats empresarials.

L’objectiu de la xarrada és apropar als actuals i futurs emprenedors de la zona de la Vall d’Albaida i les comarques del voltant, les possibilitats que ofereix aquest projecte, de les quals també poden beneficiar-se emprenedors situats en àmbits geogràfics diferents a la ciutat de València. AER recolza aquest tipus d’iniciatives, ja que té entre els seus objectius facilitar que les persones de l’entorn rural puguen quedar-se en ell creant negocis sostenibles o millorant negocis existents perquè puguen competir en el nou entorn digital.

Com a contingut pràctic s’estudiaran els “15 errors en els quals un emprenedor no hauria de caure”, basades en l’experiència adquirida per aquesta entitat al llarg de la seua trajectòria. Després de la xarrada s’obrirà un espai de consultes que permeta aclarir els dubtes que sorgisquen sobre els assumptes exposats.

En l’acceleradora compten amb diferents programes segons el grau de maduració dels projectes empresarials, Campus, Garatge i Llançadora, on els emprenedors treballen en les instal·lacions de Marina d’empreses (en el port de València), reben formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del seu projecte, aprenen els fonaments del seu model de gestió, i compten amb assessorament, mentoring i finançament de fins a 200.000€.

La xarrada se celebrarà el 13 de gener a les 19.00 h en el SODI (Soterrani de les idees) d’Ontinyent, Carrer de Maians, 19.

L’assistència és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament. Només és necessari inscriure’s a través del correu electrònic: info@emprendedoresrurales.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Recta final per completar la urbanització del polígon industrial Sant Vicent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signava aquest dimecres una sèrie de convenis amb els propietaris de …