728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > Javier Cabedo és escollit nou president de COEVAL
D'esquerra a dreta, Javier Cabedo, Rafael Pla, Ximo Puig i Jorge Rodríguez.

Javier Cabedo és escollit nou president de COEVAL

L’Assemblea de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) va acordar de forma unànime donar suport a l’única candidatura presentada a la presidència i nova junta directiva de COEVAL, que va ser l’encapçalada fins hui pel vicepresident Javier Cabedo, que serà el nou president de COEVAL els quatre pròxims anys. La junta directiva triada comptarà amb dos nous vicepresidents: l’empresari de l’Olleria Manuel Martínez serà el vicepresident primer, i Fernando Pomar el vicepresident segon.

El canvi en la direcció s’emmarca en el normal funcionament d’una Associació Empresarial que en compliment de les seues normes estatutàries, porta a terme la renovació dels seus òrgans de govern. En aquest cas i després de 12 anys al capdavant de la presidència de COEVAL, Rafael Pla havia anunciat fa temps a la seua Junta Directiva la seua intenció de donar pas a un relleu generacional que considera adequat per al bon funcionament de totes les organitzacions.

EconomyCash Juny

Rafael Pla, en el transcurs de l’Assemblea, va intervenir per a mostrar el seu agraïment a tots els seus companys de Juntes Directives que l’han ajudat a completar aquesta intensa etapa al capdavant de COEVAL. Va fer un breu repàs a temes importants per al territori que s’havien aconseguit amb l’aportació de COEVAL i va demanar que es mantinguera el nivell de compromís social i territorial que les empreses associades a COEVAL han mantingut fins hui, ja que açò és fonamental per a seguir enfortint a COEVAL com a associació representativa dels diferents sectors i poblacions de la comarca de la Vall d’Albaida.

Després de la seua intervenció, van prendre la paraula Sergio Pomar i Manuel Martínez, que van expressar el seu agraïment i el de les empreses associades a COEVAL per la dedicació i entrega de Rafael Pla durant els 12 anys en els quals ha estat al capdavant de l’Associació. Van coincidir a valorar que el bon empresari no és el que es dedica únicament a guanyar diners, sinó aquell que està compromés amb la millora del seu entorn social i territorial, i açò Rafael Pla ho ha portat a la pràctica, havent de ser un referent per a les noves generacions d’empresaris amb les quals compta el territori.

Per la seua banda, Javier Cabedo va agrair el suport rebut a la seua persona i als components de la seua nova junta directiva i va tenir paraules de reconeixement a la tasca desenvolupada per Rafael Pla al capdavant de COEVAL durant els 12 anys en els quals ha sigut president. Per això compta amb ell i amb directius que han estat al costat d’ell en aquests passats anys, ja que la seua experiència és necessària per a abordar els importants reptes que el territori té en els pròxims anys. La seua presidència vol que servisca per a impulsar dues qüestions essencials per a COEVAL: la comarcalització de l’Associació, obrint les portes a les empreses dels 34 municipis de la Vall d’Albaida perquè s’associen i participen activament en aquesta, i el seu autofinançament, camí que ja s’ha emprés i en el qual s’ha de seguir. Per al nou president, Javier Cabedo, avançar en aquests dos impulsos farà que COEVAL siga més forta.

Font: COEVAL

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent impulsa un pla per a reafirmar la igualtat entre el seu personal

L'entitat, immersa en un projecte global de responsabilitat social corporativa, actualitza la seua normativa interna per a consolidar el seu compromís amb la igualtat.