La junta directiva de COEVAL es reuneix a Agullent

La Junta Directiva de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) encapçalada pel seu President Javier Cabedo s’ha reunit a Agullent, concretament en el Saló de Plens del Ajuntament d´Agullent, reunió a la qual ha sigut convidat i en la qual ha participat l’Alcalde de la població ,Jesús Pla , i a la qual han assistit també empresaris d’Agullent.

El President de COEVAL en la seua presa de possessió va avançar amb un dels seus objectius del seu mandat com és comarcalizar COEVAL i prova d’açò va ser la celebració de la primera reunió de la nova Junta Directiva de COEVAL en l´Olleria, i ara aquesta nova reunió de la Junta Directiva que s’ha dut a terme en Agullent.

El President de COEVAL ha agraït a l’Alcalde d’Agullent les facilitats donades per a poder celebrar la Junta Directiva de COEVAL a Agullent. Jesús Pla, Alcalde d’Agullent, per la seua banda va posar en valor la importància que té el que una associació empresarial tan representativa en la Vall d´Albaida com COEVAL est apostant i fomentant amb fets com aquest per la seua comarcalització i per la vertebració de la Vall d´Albaida.

Entre els assumptes més destacats tractats en la mateixa cal citar que COEVAL representarà i defensarà els interessos de les seues empreses associades en la Vall d´Albaida en les diferents Comissions de Treball que la patronal autonòmica CEV (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana) que ha engegat i que aborda a nivell autonòmic i empresarial temes tan importants com la indústria, l’energia, el desenvolupament sostenible, el comerç, la innovació, la internacionalització, les infraestructures, la logística, les relacions laborals, el empreniment, la col·laboració públic-privada o la responsabilitat social empresarial entre altres.

Amb açò compleix amb un dels seus objectius fundacionals: ser la veu a València de les empreses implantades territorialment en la Vall d´Albaida en taules empresarials d’àmbit autonòmic on es
tracten temes que poden afectar-los directament en la seua activitat econòmica.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall d’Albaida acumula 97 infectats i 13 morts per Covid-19

Aquesta setmana, la Conselleria va fer públiques les dades per municipis dels casos detectats i …