Gran Participació d’empreses d’ATEVAL i Home Tèxtils from Spain en la fira Heimtextil de Frankfurt

Un total de 80 empreses valencianes pertanyents a l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana participaran en la fira Heimtextil de Frankfurt que se celebrarà des del pròxim dimarts 8 de gener al divendres 11, la qual cosa suposa 65% de la participació d’empreses espanyoles que ascendeix a 123. La participació valenciana és una de les més nombroses en el certamen, confirma l’aposta del sector per la internacionalització i el bon posicionament dels nostres articles en els mercats internacionals.
De les 80 empreses valencianes expositores, 38 pertanyen a la comarca de la
Vall d’Albaida, 22 a l’Alcoia -Comtat i 20 més a la resta de poblacions de València, Alacant i Castelló. 

La Fira de Frankfurt inaugura el calendari firal tèxtil, és la principal cita mundial per a les empreses i professionals del sector Tèxtil-Llar i constitueix una excel·lent plataforma per a presentar en el mercat internacional les novetats i tendències que marcaran la moda de tèxtil llar durant l’any.

Heimtextil reunirà a més de 3.000 expositors internacionals provinents de 65 països i cal destacar que Espanya és el tercer país europeu amb major presència d’expositors després de l’amfitriona Alemanya i Itàlia, fent valdre la representativitat del sector i la gran oferta d’articles Made in Spain que arribarà als més de 70.000 professionals de 140 països que visiten en el Certamen.

En aquesta pròxima edició, ATEVAL estarà present en la fira amb un estand informatiu situat en el vestíbul principal del pavelló 4.1.
La participació d’ATEVAL- HOME TÈXTILS FROM SPAIN acompanyant a les empreses expositores del sector, es realitza gràcies al suport d’IVACE INTERNACIONAL i a la col·laboració de Messe Frankfurt.

Serà el lloc de trobada del Tèxtil-Llar espanyol i valencià, punt de partida de la visita institucional formada pel Conseller d’Economia Rafael Climent, de la Directora General de l’IVACE Julia Company i de l’Alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez que estaran acompanyats pel President d’ATEVAL Càndid Penalba, el President de Home Tèxtils from Spain, José Ramón Revert i altres representants i directius d’IVACE Internacional, Fira València i ATEVAL.

Promoció Comercial i impuls a la internacionalització del sector

Segons apunta Leila Bachetarzi, directora de l’Àrea d’Internacionalització d’ATEVAL, “bon inici d’any, on el sector afronta amb optimisme i bones expectatives la seua participació en la Fira Heimtextil (Frankfurt), i en les altres activitats que ATEVAL coordinarà amb suport d’ICEX, les fires Paris Deco Off del 17 al 21 i Colombiatex (Medellín) del 22 al 24, de manera successiva i quasi sense interrupció, tres certàmens importants en aquest mes de gener per a donar impuls a la internacionalització del sector”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …