El president de CDEDELCO participa en les trobades empresarials de COEVAL

El President de CEDELCO (Circule Empresarial d’Elx i Comarca) i del Consell Social de la UMH(Universitat Miguel Hernández) i Vicepresident del Grup Soledad, Joaquín Pérez, ha participat en la 4a Edició de les Trobades Empresarials COEVAL que al llarg de 2019 està acostant a la comarca de la Vall d ́Albaida a personalitats destacades del món empresarial, econòmic, acadèmic.

Joaquín Pérez va intervindre davant empresaris destacats de la Vall d ́Albaida fent un repàs a la seua trajectòria empresarial i el model d’èxit del Grup Soledad aconseguit des de la professionalització i els valors dels equips humans que són una de les claus perquè l’any 2017 Grup Soledad ,la seu central del qual està a Elx, facturara 327.000.000 €, donant ocupació actualment a més de 1.000 persones altament qualificades.

Joaquín Pérez va exposar que Grup Soledad és una empresa familiar amb esperit emprenedor que tanca el cercle del pneumàtic entorn dels seus usuaris, clients, socis i proveïdors i el fa apostant contínuament per la qualitat. Totes les empreses pertanyents al grup conformen una xarxa en la qual s’enllaça investigació i innovació, producció de qualitat, distribució acurada, venda i reutilització responsable del pneumàtic. Grup Soledad s’ha consolidat com una de les distribuïdores més importants del mercat i s’ha expandit internacionalment a França i Portugal.

A més Joaquín Pérez lidera i presideix el Circule Empresarial d’Elx i Comarca (CEDELCO), model d’Associació Empresarial territorial similar al de COEVAL, és a dir intersectorial i comarcal, que com COEVAL forma part de la
Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana(CEV) i que s’ha integrat en la recentment creada Comissió d’Assumptes Comarcals i Àrees Empresarials presidida per Javier Cabedo, President de COEVAL. Joaquín Pérez presideix també el Consell Social de la Universitat Miguel Hernández(UMH). Aquests càrrecs són coherents amb valors de la seua empresa com la implicació territorial i social per a retornar al territori on està situada la seua empresa i als seus ciutadans el rebut d’ells.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …