728×90 caixa onti
Home > Economia > El Fòrum IMAST es centrarà amb la gestió del coneixement i la innovació públic-privada
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

El Fòrum IMAST es centrarà amb la gestió del coneixement i la innovació públic-privada

El Centre Cultural de Caixa Ontinyent acollirà el proper dijous 18 d’octubre la que serà la VII Edició del Fòrum I+T de la ciutat, jornada d’innovació i tecnologia organitzada per l’Ajuntament i el Clúster Innovall. Enguany el fòrum aprofundirà en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada, amb taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l’economia circular o la incorporació del talent al món empresarial. El fòrum està obert al públic en general, però especialment adreçat a empresariat, representants polítics, persones emprenedores i estudiants de l’àmbit tecnològic.

La 1ª tinent d’alcalde i regidora d’Innovació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, destacava que “el propòsit d’aquest Fòrum de caràcter públic és promoure la innovació, la tecnologia i el coneixement entre la societat. Per açò, cada any l’Ajuntament i el Clúster Innovall convidem a ponents de rellevància capaces d’acostar a la població iniciatives reals innovadores que estan succeint-se en l’actualitat, tot generant al seu torn un espai obert i de diàleg amb l’objectiu últim de generar riquesa i qualitat de vida en el nostre territori”, assenyalava.

La jornada començarà a les 09:30h amb l’acte d’obertura que correrà a càrrec de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i del President d’Innovall, Rafael Pla. Cap a les 10 del matí, començarà oficialment el Fòrum IMAST 2018 amb una conferència sobre el procés d’internacionalització de les empreses a càrrec de Rasmy Mezyed, representant d’IVACE Internacional. Durant la seua exposició mostrarà el model nòrdic com a paradigma i la possibilitat d’internacionalitzar-se amb ells. Després d’una breu pausa, la jornada continuarà amb una taula redona que comptarà amb representants del sector públic sanitari valencià com la directora general d’Investigació, Innovació, Tecnologia i Qualitat, Ana Mª Ávila; la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes i l’assistent de Direcció i Càtedra FISABIO, Patricia Fernández. La taula servirà per exposar les col·laboracions entre el sector públic de la salut i del sector privat empresarial per oferir solucions que milloren la qualitat de vida dels pacients. A continuació, hi haurà una segon taula redona que comptarà amb la presència del CEO Global Tech Strategies, Rafael de la Cuadra i del President d’Innovall, Rafael Pla així com líders de la Innovació Tecnològica i l’Economia Circular que recentment han sigut seleccionats per la “Advanced Leadership Foundation” i COTEC (Fundació per a la Innovació) per la seua trajectòria professional. Durant el debat s’exposaran els beneficis per a la indústria i la nostra societat de l’economia circular front l’economia lineal.

El Fòrum el tancaran els joves alumnes dels Instituts d’Educació Secundària Jaume I, L’Estació i Pou Clar acompanyats dels seus tutors que exposaran tres projectes de final de titulació.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els clients de Caixa Ontinyent poden realitzar transferències immediates

Permeten l'enviament de diners a un altre compte en un màxim de 10 segons, a qualsevol hora i qualsevol dia de la setmanaEls clients de Caixa Ontinyent poden realitzar ja transferències immediates, una nova modalitat que permet l'enviament de diners d'un compte corrent a una altre en un màxim de 10 segons, a qualsevol hora i qualsevol dia de la setmana. Amb un màxim de 15.000 euros per operació, podran realitzar-se entre comptes espanyols, tant des de les oficines de l'entitat com des de la seua banca electrònica. Caixa Ontinyent continua així la seua adaptació a la nova realitat digital amb la presentació i desenvolupament de diferents projectes tecnològics: la posada en funcionament de l'oficina digital, amb un horari ampliat de 8:00 a 21:00 hores; l'ampliació de la quantitat d'operacions possibles en la seua xarxa de caixers automàtics; la posada en funcionament d'un nou portal de valors, una eina que suposa un salt qualitatiu quant a operativitat, informació i gestió; i la recent posada en funcionament de la renovada banca electrònica, que permet una major operatòria, accessibilitat, seguretat i, en definitiva, un millor servei. Amb estes actuacions, l'entitat compleix una de les prioritats establides per a 2018: facilitar i potenciar l'accés de la societat als serveis bancaris digitals.