COEVAL I CEV explicaran com gestionar amb èxit les inspeccions d’hisenda

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), celebrarà dimarts que ve dia 1 d’octubre a partir de les 16 h una Jornada titulada “Com gestionar amb èxit una inspecció d’hisenda”, organitzada per COEVAL i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana(CEV) amb la col·laboració de Santonja Asesores.

La Jornada serà presentada pel Secretari General de COEVAL, Vicente Donat i comptarà com a ponent amb Jaime Santonja, Soci Director de Santonja Asesores. Jaime Santonja és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i actualment és membre de la comissió fiscal de la CEV. Ha desenvolupat en els últims anys labores de formació en diferents associacions empresarials i professionals en matèria comptable, fiscal i de gestió de l’empresa familiar.

En la Jornada es donaran a conéixer qüestions de molt d’interés com les estratègies més eficaces per a la defensa del contribuent basades en criteris jurisprudencials, donant a conéixer les sentències més recents i la seua aplicació pràctica. Igualment s’informarà els assistents sobre els principis que ha de respectar l’administració

i que en moltes ocasions són garantia d’èxit en les inspeccions.
La inscripció a la Jornada, que és gratuïta, es realitzarà per rigorós ordre de recepció. Per a això haurà d’inscriure’s a través del formulari on-line disponible en la web de CEV o a través de l’enllaç a web CEV:https://cev.es/eventos/jornada-ontinyent-como-gestionar-con-exito-una-inspeccion-fiscal/

COEVAL i CEV, Organització Empresarial d’àmbit autonòmic en la qual està integrada COEVAL, acosten a la Vall D´Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com fan des de fa molts anys, complint amb això amb un dels seus principis bàsics: tindre formades i informades a les Empreses, aproximant-los el coneixement d’aquells aspectes essencials que afecten les mateixes i que han de conéixer per al bon funcionament i la millora de la professionalització en aquestes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent impulsa la creació d’una guia de comerços i serveis a la web municipal

L’Ajuntament d’Agullent ha posat en marxa una Guia de Comerços i Serveis a la web …