fitur 2019
Home > Economia > Empreses i comerços > ATEVAL destaca la millora de les xifres al tèxtil valencià en la seua Junta General

ATEVAL destaca la millora de les xifres al tèxtil valencià en la seua Junta General

El matí del dia 28 de juny, l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana ATEVAL celebrava la seua Junta General ordinària anual en el Saló de Plens de la Càmera d’Indústria i Comerç d’Alcoi.

En el seu discurs institucional davant la Junta, el President d’ATEVAL, en León Grau, ha destacat la millora de les xifres en el sector tèxtil valencià, posant en relleu que en l’últim any la indústria tèxtil valenciana ha incrementat el seu nivell d’exportació un 6%, diversificant mercats i consolidant la seua competitivitat.

EconomyCash Juny

En el 2016 la indústria tèxtil valenciana va aconseguir la xifra de 1.964 milions d’euros en volum de negocis, a més de portar tres exercicis continuats que s’està incrementant la contractació laboral un 3% anualment.

El President d’ATEVAL va declarar que “el tèxtil valencià va fer els seus deures durant la crisi, en implementar la millora contínua de la qualitat i innovació dels seus productes, augmentant la seua productivitat, diversificant mercats, sent el tèxtil valencià un referent d’indústria avançada en el panorama econòmic europeu, aconseguint canviar la tendència en apostar per la renovació de maquinària i l’adaptació tecnològica”.

Font: ATEVAL

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música i cervessa artesanal el pròxim cap de setmana

El festival, amb entrada gratuïta, tindrà lloc el proper 21 i 22 de juny a l'esplanada de Tortosa i Delgado