COEVAL al costat de l’Escola de Negocis Level Up convoquen una conferència a Ontinyent sobre màrqueting

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) organitza el dimarts 13 de novembre, a les 16 ́30 hores, a Ontinyent(en la seu de COEVAL Av. Tèxtil, 22 – Centre de Negocis NC), la conferència gratuïta “Màrqueting efectiu a cost zero”. La ponència,a càrrec del director d’expansió i assessor estratègic d’Escola de Negocis Level UP Pablo Carcelén, mostrarà com atraure clients al negoci , desvetlara les claus que faran que un client repetisca i consuma més i ensenyara a fer campanyes de recomanació.

L’assistència és de lliure accés prèvia inscripció en https://eventoslevelup.com/mc0- ontinyent/ o en joaquin.hernandez@levelupdesarrollo.com
Des de Level Up consideren que aquest tipus de conferències són necessàries ja que en les empreses i en els emprenedors hi ha obsessió amb voler créixer , però no se sap com i moltes vegades el primer que es fa és pensar a fer una súper reeixida campanya de publicitat per a ser conegut per molta gent quan la publicitat és la fase final del procés de Màrqueting. Abans de fer una campanya, que probablement no funcione, deu entendre’s com pensa el client, saber com és l’A+B+C dels negocis i assegurar-se que els clients que vénen al negoci queden contents.

COEVAL representa des de fa més de vint anys els interessos d’empreses de diferents sectors i poblacionesparapotenciar l’activitat económicay socialde la Vall d’Albaida. La seua aposta per la innovació ha originat, entre uns altres, l’agrupació en el Clúster INNOVALL de destacades empreses tractoras de caràcter intersectorial, sent un model de referència per a l’aplicació de polítiques d’innovació i sostenibilitat en les empreses espanyoles. COEVAL representa a les empreses de la Vall d ́Albaida en diferents fòrums nacionals, autonòmics, comarcals i locals.

Level UP ofereix un mètode formatiu inèdit per a pimes i autònoms denominat “Les 9 Dimensions Empresarials: únic model de negoci avançat per a Pimes”, que ensenya a gestionar totes les àrees d’un negoci. Presenta una línia d’estudi de desenvolupament de lideratge i una altra de gestió d’empresa amb un enfocament

pràctic que fa possible aplicar l’après immediatament. Des de finals de 2012 els seus cursos han comptat amb més de 16.500 asistentesen diferents ciutats espanyoles.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent impulsa la creació d’una guia de comerços i serveis a la web municipal

L’Ajuntament d’Agullent ha posat en marxa una Guia de Comerços i Serveis a la web …