AHVAL programa dos cursos de formació per al sector hosteler a Ontinyent

La Associació d’Hostelers de la Vall d’Albaida (AHVAL), en col·laboració amb el CDT VALÈNCIA, ha programat dos cursos de formació dirigits a l’hostaleria que s’impartiran durant els mesos d’octubre i novembre de 2015.

La novetat resideix en què s’ha programat un curs intensiu dirigit exclusivament a persones en situació de desocupació “FORMACIÓ EN HIGIENE ALIMENTÀRIA I MANIPULADOR D’ALIMENTS I CONTROL D’AL·LERGÒGENS” que amb tan sols cinc hores habilitarà als assistents en la Manipulació d’Aliments per al sector de l’Hostaleria. Es pretén que persones que vulguen accedir al sector, per establir-se en ell o bé per a realitzar treballs esporàdics en diverses Campanyes, puguen obtindre aquest títol obligatori.

Així mateix, per als dies 17 i 18 de novembre s’ha programat el curs XARXES SOCIALS, ESTRATÈGIES I MÀRQUETING, dirigit a professionals en actiu del Sector, que té com a objectiu fomentar i millorar l’ús que des de les empreses es fa de les diverses xarxes socials.

Aquesta programació s’uneix als cinc cursos que l’Associació ha impartit des de febrer a juny d’aquest mateix any, sent un total de set els cursos realitzats en 2015.

Jordi Martínez, president de AHVAL, declara que “és molt important que una Associació menuda com la nostra, d’àmbit comarcal i local, puga aconseguir que a Ontinyent s’impartisquen cursos per al reciclatge dels nostres professionals, així com per a persones aturades que en algun moment de la seua vida laboral es puguen incorporar al Sector”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent ultima una aplicació informàtica que gestionarà l’emissió de bons per a fomentar el consum en el comerç local

Caixa Ontinyent està ultimant una aplicació informàtica que permetrà gestionar l’emissió de bons per part …