Bocairent atorga 34.424,32 euros en ajudes a la rehabilitació d’immobles del barri medieval

L’Ajuntament de Bocairent acaba d’abonar les ajudes a la reforma d’habitatges del barri medieval corresponents a l’exercici 2018 després de completar els tràmits de justificació. D’aquesta forma, nou persones propietàries van rebre entre 724,50 i 8.000 euros per efectuar-hi obres de millora en els seus immobles ubicats en el nucli antic de la localitat.

La segona convocatòria del programa d’incentius econòmics a la rehabilitació de vivendes va repartir un total de 34.424,32 euros quedant-hi disponibilitat de crèdit “per a ajudar més propietaris”, segons informa l’alcalde Josep-Vicent Ferre, qui emfatitza que “aquesta línia de treball iniciada en el 2017 respon a la necessitat d’actuar sobre els immobles privats que constitueixen un dels reptes fonamentals per a la recuperació i per a la consolidació d’aquest patrimoni declarat com a bé d’interés cultural de primer ordre”. Per això, en els comptes municipals del 2019 hi ha habilitats de nou 50.000 euros per a la tercera edició que obri el període de sol•licituds aquest dimarts, 19 de febrer, i conclourà el 22 de març.

La iniciativa pretén “servir d’estímul per a les persones que compten amb una propietat en el barri medieval ja que som conscients de l’encariment que qualsevol actuació en la zona comporta per les dificultats d’accés i per la necessitat d’acomplir amb els requisits patrimonials”, en paraules del regidor de l’Àrea d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto. De fet, l’Ajuntament de Bocairent va obrir en el pressupost del 2019 una nova línea ajudes municipals dotada amb 6.000 euros per a subvencionar la tramitació de l’informe d’avaluació de l’edifici “per tal de contribuir a acomplir aquest requisit dels immobles amb més de 50 anys o aquells que opten a subvencions en consonància amb la normativa autonòmica”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les famílies de 58.925 alumnes rebran per SMS l’accés al ‘val-beca menjador’ per tal d’adquirir aliments a la cadena de supermercats Consum

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport farà l’enviament del ‘val-beca menjador’ als telèfons mòbils de …