fira 728×90
Home > Destacat > La delegació de la Policia Nacional d’Ontinyent desapareixerà en 5 anys

La delegació de la Policia Nacional d’Ontinyent desapareixerà en 5 anys

Segons un comunicat oficial per la Delegació del Govern, la delegació de la Policia Nacional d’Ontinyent desapareixerà el pròxim any 2024, ja que segons la llei que regula les competències dels cossos de seguretat i forces de la seguretat de l’estat ha quedat ‘obsoleta’.

El delegat del govern de la Generalitat explica en la resolució que eixirà pròximament publicat al DOGV, que la llei ha quedat obsoleta a causa del creixement de les poblacions i els polígons industrials, la qual cosa dificulta diferenciar els nuclis urbans, polígons industrials i poblacions. Per això mateix, la delimitació territorial es dividirà entre la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Al cas d’Ontinyent i Xàtiva, continuaran compartits durant els pròxims 5 anys, per tal que es puguen adequar les instal·lacions i programes de plantilles. A la finalització del període, Ontinyent correspondrà a la Guàrdia Civil, mentre que Xàtiva passarà a la Policia Nacional.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una manifestació per celebrar el Dia contra la Violència de Gènere

La regidoria d’Igualtat fa una crida a la ciutadania a participar del conjunt d’activitats previstes