Moment de la primera aparició en públic de Jorge Rodríguez després de la ficada en llibertat

Jorge Rodríguez buscarà altres fòrmules per optar novament a la batlia d’Ontinyent

Ahir de vesprada es donava a conèixer la decisió de l’àrea de Coordinació Territorial del PSOE, a càrrec de Jose Luis Ábalos, en la que prohibia a l’actual batle d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, encapçalar la llista a les pròximes eleccions municipals previstes per al pròxim any 2019.

Després de la detenció de Rodríguez el passat mes de juliol dins de l’operació Alqueria, el PSOE el va suspendre de militància, i a hores d’ara el cas continua amb secret de sumari.

Posteriorment, el PSOE d’Ontinyent, emetia un comunicat públic on rebutgen i manifesten la decepció amb els òrgans de direcció del partit. Assenyalen que és una mesura injusta i que no es respecta el dret a la presumpció d’innocència, incomplint la lletra i l’esperit dels estatuts. A més assenyalen que es vulnera el codi ètic el PSOE on s’estableix que no s’apartarà a cap càrrec públic fins a l’obertura del juí oral.

Al mateix comunicat informen que aquest passat cap de setmana, el 100% de la militància havia signat un document per donar suport a la candidatura de Rodríguez.

Jorge Rodríguez, informava per mitjà de Facebook, anit al voltant de les 22:34h que “el PSOE de Madrid no ens deixa altra opció que buscar altres fórmules per tal de seguir defensant els interessos d’Ontinyent i de la seva gent, com hem fet tots aquests anys”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …