728×90 caixa onti
Home > Destacat > Finalitza la inversió per part d’Elite Esports 17 SL a l’Ontinyent CF

Finalitza la inversió per part d’Elite Esports 17 SL a l’Ontinyent CF

L’empresa de l’actual inversor Rodney Meaker deixa el club. L’Ontinyent CF ha emés un comunicat on expliquen l’actual situació del club:

Amb gran pesar i tristesa, volem informar que Elite Esports 17 SL, a través de l’Ontinyent CF, vol anunciar que, amb data 04/06/2018, dóna per finalitzada la seua inversió en el club amb efecte immediat. La transformació d’aquest club en una S.A.D ha estat molt complexa i mal gestionada pels nostres assessors i/o parts involucrades.

A dia de hui, després de més de 12 mesos de la nostra entrada al club, el procés de conversió en S.A.D no s’ha completat i hem deixat aquest assumpte en mans del nostre equip legal per a la seua posterior investigació i anàlisi fins que es resolga el problema. Seguim sent optimistes per trobar una solució per a tots els assumptes no resolts internament al club i altres oportunitats que puguen presentar-se externament.

Rodney Meaker i Adrián Márquez, volen agrair a tots els aficionats, a la ciutat d’Ontinyent, a l’alcalde Jorge Rodríguez i el seu equip de govern, al personal d’administració del nostre club, el cos tècnic, a l’entrenador i a tots els involucrats en el club aquests últims 12 mesos d’èxits. Ha estat un any meravellós baix d’una situació legal dificil per acabar sent finalistes a la Copa RFEF i amb un meritori cinquè lloc en un grup molt complicat contra equips il·lustres, el que comporta l’oportunitat de jugar la pròxima Copa del Rei, i estan segurs que la ciutat i els futurs inversors puguen gaudir d’aquesta oportunitat. Estem oberts al diàleg amb qualsevol part interessada.

Li desitgem a l’Ontinyent CF la millor de les sorts per al futur.

 

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El jutge del “Cas Alqueria” autoritza a la Policia per a completar la documentació intervinguda contra la corrupció de la Diputació de València

Els agents de la UDEF van a la Corporació Provincial, a l'Ajuntament d'Ontinyent i a Divalterra per a demanar més informació sobre les contractacions irregulars