Primer festival virtual de música d’Ontinyent

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat per a aquest dissabte el que serà el I Festival «OntiFESTvirtual» de Música Virtual, amb la col·laboració de diferents vocalistes, musics i deejays locals.

El festival, que tindrà lloc des de les 18:00 hores i fins la mitjanit a Instagram, inclourà actuacions amb intervals de mitja hora d’artistes com Ivan Lane de Grupo Eñe, Robe Mollà de Musicos de Guardia, German de Germans Brothers, Ruben de Musics de Carrer, Mimi de Mimi y los Trileros, Camilo Gonzalez de Juares, Guillem Morant de Lemons, DJ Nando Costa i DJ Omar Navarro. OntiFest només es veurà interromput a les 20:00 hores per fer una pausa per reprendre els aplaudiments als balcons agraint el treball de les persones implicades en la lluita contra el COVID-19.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que «es tracta d’una iniciativa que ens permetrà gaudir de bona música en directe i alhora socialitzar amb la gent que es connecte a seguir les actuacions als perfils d’Instagram d’estos artistes, una idea amb la que volem mostrar que el que el món de la cultura segueix viu a Ontinyent», assenyalava.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, apuntava que «davant la situació en la que ens trobem esta és una molt bona opció per mantenir dinamitzat el món cultural i festiu, un festival que articulem comptant amb la participació de manera altruista de tots estos artistes als quals els agraïm la seua col·laboració per poder dur a terme esta idea», manifestava.

OntiFestVirtual

A continuació teniu els enllaços ordenats per horaris del concert en streaming mitjançant Instagram:

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …