Home > Cultura > Els comerços d’Ontinyent oferiran una “Nit en Vetla” amb compres, oci i cultura

Els comerços d’Ontinyent oferiran una “Nit en Vetla” amb compres, oci i cultura

Els comerços d’Ontinyent obriran la nit d’aquest divendres 5 de maig en horari especial de 21:00 a 00:00 hores dins de la “Nit en Vetla”, una nova iniciativa per dinamitzar l’activitat comercial urbana amb la que l’Ajuntament col·labora amb l’associació .

En aquest horari ampliat, desenes d’establiments donaran la possibilitat de gaudir d’un temps extra per a fer compres de manera relaxada gaudint activitats, degustacions, sorteigs de premis i promocions. Tot a més ambientat amb actuacions musicals en directe a diferents llocs dels carrers de la mà de grups locals com La Suite Rumba, Xamfaina o Road Acoustic, que crearan ambientacions de diferents estils. A més a més, es disposarà d’un punt de guarda paquets on deixar les compres al carrer Martinez Valls per dipositar les compres i poder seguir passejant per replegar-les posteriorment o rebre-les posteriorment a domicili.

El regidor de Política Econòmica, , destacava esta activitat com “un pas més en el treball que estem fent per convertir Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la ” i agraïa “l’esforç de tots, Ajuntament, Consell Econòmic i Social, comerciants i per fer d’Ontinyent una ciutat cada volta més atractiva i dinàmica”, manifestava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Festes de la Puríssima seleccionen els seus Angelets per al 2017

El dissabte 10 de juny tindrà lloc la selecció del Grup d’Angelets per a les …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *