La Coral de Sant Josep porta els musicals de Broadway al Teatre Echegaray

La Coral infantil “Els Infants de Sant Josep” d’Ontinyent portarà demà a les 19:00 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent una aproximació a alguns dels més famosos musicals de Broadway, l’avinguda de New York on es representen les més importants obres del gènere al món.

D’aquesta manera, i en un recorregut d’aproximadament 3 hores, es replegaran fragments d’obres com “Sonrisas y Lágrimas”, “Los Miserables”, “El Fantasma de la Ópera”, “Joseph and de Amazing”, “Technicolor dreamcoat”, “Cats”, o “Jesucristo Superstar”, entre d’altres. A esta translació, la coral estarà acompanyada per l’Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana, i els solistes Charo Martos i Jordi Sánchez, amb la direcció d’Enrique J. Peidró Baldó.

Les entrades, que fins a hui estan a la venda a la parròquia de Sant Josep (Carrer Furs, 13-baix) es podran adquirir també demà a taquilla, abans de la sessió.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Unió celebra Santa Cecilia aquest cap de setmana

La Unió celebra aquest cap de setmana la festivitat de la patrona de la música, …