Adrián Durá nou president comarcal de la FSMCV

Les Societats Musicals de la comarca La Vall d´Albaida han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Adrián Durá. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Adrián Durá, de 27 anys, ha sigut triat pel 95% dels vots. Ell pertany a la Va unir Musical d‘Albaida “L’Aranya” des dels 14 anys (2005), en la qual també forma part de la seua Junta Directiva. La seua relació amb aquesta societat musical va començar en 1998 quan amb 7 anys va començar a ser alumne de la seua escola de música.

“L’elecció com a president comarcal per a mi suposa un repte ambiciós. Tinc moltes ganes de treballar i ajudar a les Societats Musicals de la comarca. Els nostres projectes més propers són continuar amb alguns que s’han convertit en un referent per als nostres municipis com són la jornada de la Diada i altres propostes sobre jornades formatives orientades cap als joves músics”,ha declarat el nou president comarcal de la Vall d´Albaida.
Actualment, La Vall d´Albaida compta amb 39 Societats Musicals, en aquesta comarca moltes poblacions compten amb dues societats musicals, fins i tot la localitat d’Ontinyent compta amb quatre. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida crea una oficina tècnica per a la reactivació econòmica de la ciutat

Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Albaida s’ha potenciat la creació d’una oficina …