Ontinyent ofereix a turistes de tot el món ser “festers per un dia”

Ontinyent va a obrir a turistes de tot el món les seues festes de Moros i Cristians, donant la possibilitat a qualsevol persona de ser “festers per un dia”. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació ASAYCO amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, la Diputació de València i la Societat de Festers, en el marc d’un projecte que segons el regidor de Turisme, Pablo Úbeda “fomenta la tradició dels Moros i Cristians i ajuda a la seua internacionalització i difusió”.

Així, aquest dissabte dia 5 d’agost se celebrarà una jornada pilot en la qual participaren 40 empresaris i professionals del món del turisme, de cara a la posterior inclusió de l’oferta en paquets turístics internacionals per a les festes de 2018. La trobada, que començarà a les 16:30 hores, inclourà visites al Pou Clar, el Palau de la Vila i el Museu Fester. La jornada finalitzarà amb un sopar de comparsa en la Plaça de Sant Domingo en la qual els convidats gaudiran d’una degustació de productes locals amenitzada en directe amb una banda de música.

Des de l’organització, Alfred Montés, explicava que l’objectiu és “crear un producte turístic innovador, sostenible i sense massificacions, en el qual el turista incloga dins de les seues vacances aquesta experiència”. Montés incidia que “encara que el públic al que va dirigida aquesta iniciativa és el turista internacional, qualsevol visitant podrà participar del paquet Fester per un dia”.

Per a donar a conèixer aquesta nova oferta, es van a realitzar en els pròxims dies diverses accions de “street màrqueting” en la zona de la costa valenciana, visitant hotels i empreses turístiques amb la finalitat de que incloguen “Fester per un dia” dins del seu catàleg d’activitats.

En els pròxims mesos està previst donar continuïtat al projecte amb accions com “workshops” sobre el disseny i el vestuari, l’espectacle o l’animació festera, conferències de música festera o un concurs en les xarxes socials en el qual el premi siga gaudir dels Moros i Cristians de 2018 des de dins d’una comparsa amb totes les despeses pagades.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …