Jordi Sempere farà el video promocional de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2019

L’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers, ha encarregat a Jordi Sempere la realització del video que ha de promocionar la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent de 2019.

Tant l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, com el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, han destacat la professionalitat de Sempere perquè continuarà promocionant la Festa, en format audiovisual, no sols a la nostra ciutat sinó també fora de les nostres fronteres.

Jordi és especialista en el sector audiovisual. Va començar la seua tasca professional en la televisió local MK Localia d’Ontinyent i actualment realitza diferents serveis professionals audiovisuals en la Televisió Comarcal. A més, també col·labora amb diferents mitjans de comunicació autonòmics i nacionals.

En 2018, crea la seua pròpia productora En Viu Media, llançant la marca Gent de les Comarques com a nova Plataforma Audiovisual Digital, especialitzada en la informació social de les comarques interiors valencianes.

Ha estat realitzador de la sèrie audiovisual Welcome to Ontinyent. Com a productor i realitzador ha treballat en la retransmissió en directe de diferentsprogrames als últims anys, amb amplies cobertures d’events festius i culturals que s’han retransmès en directe per a tot el món.

També ha estat un dels responsables de la producció audiovisual de grans esdeveniments com és el cas de l’últim concert del grup La Raíz (amb 18.000 persones celebrat a Marina Sur de València) i les diferents edicions delFestivern des de 2010 fins l’actualitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida anúncia la suspensió de les capitanies i càrrecs en les festes de Moros i Cristians de 2020

Aquesta vesprada de dissabte, la població d’Albaida ha anunciat oficialment la suspensió de les capitanies …